fatma-kpnk 12 günlük bebeğimin kordonu düşmedi ve böyle kanlanmış bağın altı da yanıda çok korktum normal mi bu
Derin0712 fatma-kpnk kuzum dr gitmesi gerekir bunun nitrat cubukla yakilsin duser ama mutlaka yarin gotur enfeksiyon kapmis gibi gorunuyor
M-huzeyfe fatma-kpnk canm bazı çocuklar da geç düşüyo kordon benim. Oğlumun 22 günün de düştü korkma bnce
Karahaninannesi fatma-kpnk Doktorun götürün yarın ama korkmayın düşmesine yakın hafif kanama olabileceğini dinlemiştim bir doktordan normal bir durummuş . Ama yarın gıdıp göateeın ıcınız rahat etsin
Feyzaveannesi fatma-kpnk Çocuk cerrahisne gitmiştim ben canım. Benim kzıımında göbek bağı geç düştü iltihap kapmadan Doktora götür yaksınlar. Allah korusun karnına yayılır iltihabı.
NBA fatma-kpnk yarın götürün benim oğlumun da böyledi yaktılar sebebi de kordonu uzun bağlamaları ve geç düşüyor o yüzden 😢
Ebrarliya fatma-kpnk kokla canim bizimde gec dustu doktora goturduk hemn kokladi iyice kurula kuru birak demisti 1 2 gune dustu sonra kötü gorunmuyor seninkide kokla kotu kokuyorsa gotur bence
fatma-kpnk Mlhameliha yok hayır doktoru kordonu düşsün öyle yaptır dedi bende o yüzden yaptırmadım hiç 🥺