Mihrimahhhhhhhh Kizlar 21 haftakik hamileyim bugun sütüm geldi normal mi doktora gitmeli miyim gogsulerim bazen cok agriyor ve hafiften yara oluyor gibi yasayan var mi s
Elifgoktug1 Mihrimahhhhhhhh 23 haftaligiz bende aynıyım 22 den beri geliyor sıkma oynama sorun olmaz dedi doktor bana
iki_minik_annesi Mihrimahhhhhhhh ilk oglumda benimde erken geldi 28 hafta olduk bugun ama daha bi hareket yok
Selin12- iki_minik_annesi canım her hamilelikte gelecek diye birsey yok benim ilk hamileligimde gelmişti ikincisinde gelmedi şimdi yine geliyor
Selin12- Mihrimahhhhhhhh canım normal yanliz sıkma sıkarsan erken doğuma sebep veriyormuş rahimi kasıyormus
Yagmurdgdgn13 Mihrimahhhhhhhh benim ilk hamileliğimde olmustu sabah uyandığımda atlettim ıslaktı çevreme sordum sütün akmaya başlamış dedi. 5 aylıktı o zaman. Kaynanam kimseye deme nazar değer demişti😁doktoruma dedim normal dedi ama sakın sıkma dedi göğüslerini
Selin12- iki_minik_annesi evet geliyor ben sezeryan ile doğum yaptım ikisinide ikisinde de geldi hemen