hamisanne_63 2 sorum var Bebek doğunca onun kıyafetleri ayrı yıkanacağı için ona ayrı bir kirli çamaşır sepeti alayım dedim de güzel bişe bulamadım siz ne aldınız? Oyuncakları koymak için sepet arıyorum güzel paylaşabilir misiniz fikir olsun bana da ☺️
Deletedmom27272 hamisanne_63 ben ayrıca kirli sepeti aldım ama plastik dantel gibi olanlar varya ondan aldım oyuncak içinde sepetli dolaplardan aldım henüz gelmedi kargoda
Melos1 hamisanne_63 https://ty.gl/ut0n8q04or dün geldi oyuncak sepeti olarakda kullanılabilir kirli sepeti olarakta. Tam bebeğe göre ne cok büyük ne cok kücük. Devamlı yıkanılacağı için yeterli olur ben cok beğendim tavsiye ederim
hamisanne_63 Deletedmom27272 o dediğiniz kirli sepeti cok büyük olmaz mı sizce ban daha küçük bişey arıyorum 🤔
Deletedmom27272 hamisanne_63 küçüğünü aramıştım bende ama bulamadım büyük aldım o yüzden hasır sepetler var onlar küçük oluyor onlardan alabilirsiniz
Dilekcnkn hamisanne_63 Valla ben bimden bir organizer almıştım kutu olan onun içine koyuyorum 😂 zaten 2 günde bir yıkadığım için öyle dolmuyor pek
hamisanne_63 Dilekcnkn ya benim bebeğin kıyafeti bereketlendi sanki cok cok fazla bende sürekli yıkarım ama cok kıyafeti olduğu için az az yıkamam diye düşünüyorum biraz birikir öyle yıkarım ☺️