Aydogdu2 Merhaba hanımlar yeni katıldım aranıza bugün kan beta tahlili verdim sonuç 207 çıktı adetime 3 gün var doktora hemen gitmelimiyim beklemelimiyim kararsız kaldım 2. Bebeğim olacak ama çok tuhaf hisler içerisindeyim.
FusunF Aydogdu2 canım henüz göremezsin Zaten beklemelisin sadece 2 günde bir yükselecek mi diye kan testi yaptır
Naazli Aydogdu2 tavsiyem son adet tarihine göre haftasına bakıp bekle canım. 6 hafta olmadan gitme. Ben 6. Haftamda gittim keseyi de bebeğide kalp atışını da görmüştüm. Stres olmadan çıkmıştım doktordan. Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin bebiş inşallah 🙏🏻🙏🏻
MinnieMouse Aydogdu2 oncelikle iki gunde bir saglik ocaginda kan verip beta iki katina cikarak 5 binleri falan gordugunde git bence. Hem kese hem kalp atisi duyabilecegin vakti bekle. Hcg artisi guzel devam ederse zaten her sey yolunda demektir. Cunku doktora her gidis kalp atisi duyana kadar stres etkisi yaratiyo 🥲
Aydogdu2 Naazli hesaplanmıştır test sonucuna göre 3+4 gundeyim o kadar zaman nasıl geçer :) cumartesi tekrar kan vereyim de içim rahat olsun ozaman bekleyip giderim teşekkür ederim
Aydogdu2 MinnieMouse çok teşekkür ediyorum 5000 kerim görünce randevu alayım 2 günde bir kandan takip edeceğim :)