Deryaasn İstanbul Avrupa Yakasın da önereceğiniz detaylı ultrason yapan özel doktor hastane önerisi,fiyat bilgisi alabilir miyim?
Asyaveannesi36 Deryaasn Bahçeşehir’de Altan Cebeci var özel muayenehanesine gittim 800tlydi 3 ay önce şuan zam geldi mi bilmiyorum her organına cm cm baktı 50 dk geçen hafta covid atlattım doktorum perinatologa yönlendirdi yine Altan hocaya gittim daha önce ona gittiğim için ücret talep edilmedi
Seymanurrr06 Suzanne ben detaylı için Ali hocaya gittim mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ederim ortamı muhabbeti en ince ayrıntısına kadar sen sormadan anlatması muayene sonrası tekrar konuşması aşırı güzeldi 🥰
mommyciks Bezmialem üniversite hastanesi prof Dr Mehmet Serdar kütük 600 TL . Memnuniyet çok bende haftaya gideceğim
Berru mommyciks aaa bende aynı doktora gidicem.bende yorumlarda okudum çok memnun herkes beni bezmi alem ek binada daha önce doğum yaptığım doktorum tavsiye etmişti.bem 7 Aralık’ta gidicem siz
Berru 7 Aralık’ta bezmi alem gidicem prof Mehmet Serdar kütük muayenesi 600 du geçen ay aldığımda inşallah değişmemiştir.doktorum tavsiye etti eğer bu doktor olmasa Medical Park Florya prof vardı ona gidecektim oda zamlanmadoysa 700 TL.
mommyciks Berru benim de doktorum ek binada Nuriye hanım o randevuyu ayarladı bu ayın 14 ünde . Banada 600 TL dediler umarım değişmez . Gidince yazarmisiniz acaba fiyatı buraya tekrar 🤗
sheyda1991 Ali gedikbaşı medicalpark florya 700 tl 💃🏼 Ataköy towers ali ekiz 859 tl. Nakit ve tek gebelik fiyatları bunlar
Berru mommyciks benim yedi yaşındaki oğlumu doğum yaptiisti Nuriye hanim özel hastamedeydi ozaman valla beş doktor gezdim Nuriye hanim gibi birini bulamadım.gecen ay gittim bir kere belki birnozel hastaneyle anlasmasi vardır orada doğum yapayım diye ama yokmuş maalesef.siz oradami doğum yapacaksiniz.zaten beş aydan sonra Nuriye hanim bakıyormuş.
Happybsrn Deryaasn prof. Aytül Çorbacıoğlu Mecidiyeköy de dün gittim nakit 550 gayette memnun kaldım baktı herşeyine
eso14 lunam evet. Aşırı memnun kaldık. Eşimle ve benimle iletişimi muhteşemdi. Bebeğin yüzünü tam alabilmek için çok uğraştı sohbeti şahaneydi