Busraayaz Hanımlar dün 2 doz ciğer geliştirici vuruldum hastanede, bugünde sağlık ocağında vuruldum 2 doz doktor neden hastanede yatmıyorsun dedi ama kendi doktorum yatış falan demedi. Gelişim geriliğinden dolayı iğne oldum erken doğum olabilir diye, açılmam veya sancım yok 35 haftalığım.. İğneyi hastanede yatmadanda olan varmı?
Bahar54 Busraayaz ben yatisim yapilinca vurulmustum 29.haftamda ama gelisim geriligi degil erken dogum riskim var diye yatirildim. Simdi 35.haftamdayim doktorum tekrar edelim igneyi dedi ama yatis demedi erken dogum riskim su an yok gibi bisey. Size de o yizden yatis dememis olabilir.
ozgeya Busraayaz ben de erken doğum riski sebebiyle 24. Haftamda vuruldum ama yatışım yapılmadı. İlk 2 dozu sabah doktorumun olduğu hastanede,akşam 2 dozu da evimin karşısındaki hastanede vuruldum.
Busraayaz Teşekkür ederim hanımlar benim erken doğum riski gibi değilde doktor kendi erken doğum yaptırabilir gelişme geriliği artış gösterirse o yüzden istemedi galiba..
Bahar54 Zynp_hsy yok kasilmalar ve rahin incelmesi olmustu rahim kalinligim riskli sinirin altina inmisti
NidaEzgi Ben de yatışım yapılmadan 2 doz ciğer geliştirici almıştım illa yatış yapmak gerekmiyor canım