incimercan Onurbunur istanbuldaysanız Ümraniye çarşı çok uygun. Ben belli aralıklarla ordan alışveriş yapıyorum.
Hemsure Onurbunur aslında 1 kere bile çıksanız birkaç parça şey alsanız sizi bir süre idare eder hemde bedeninize yakışan kalıpları öğrenmiş olursunuz . Tam alışamadım aslında kızlar arası toplaştığımda hemen saçlarımı açıyorum :) biraz zor oluyor gerçekten hele fotoğrafları anıları kaldırmak ama şöyle düşündüm zaten istiyorum ertelediğim hergün başla anılar birikecek 10 sene sonra kapansam daha da zorlanacağım diye düşündüm
Hemsure Onurbunur birde hamileyseniz zaten ister istemez kıyafet almak gerekiyor e önümüz bayram falan yani bunları tesettürün de giyebileceği şeyler olabilir
Mery103 @Onurbunur Bende yeni kapandım sayılır canım Modasena ve gizceden alışveriş yaptım memnunum hem uygun fiyatlı
Aylin_16 Onurbunur sefa merveden alışveriş yaptım geçen aylarda uygulamasını tele indirebilirsin indirimleri çok oluyor hediye şal falan oluyor onları bildirim veriyor genelde de uygun fiyatları güvenilir yani öneririm kumaşlarından memnunum
Zeyno1934 Ben lamelif den alışveriş yapıyorum kaliteli şık ve rahat elbise olsun takım olsun güzel şeyler var 😊
bebegim42_ Onurbunur kuzum sen yeterki allah rızası için tesettüre girmek iste rabbim sana yardımcı olur heryerde bulabilirsin trendyol,moda selvim,moda merve,moda nisa, normal çarşıda