SSY Mehtap55 inşallah yoktur öyle bi durum 🙏🏼 Çünkü kısıtlamalar bazen zorlayıcı olabiliyor 🤷🏼♀️ İyi haberlerini bekliyoruz
Mehtap55 Arkadaslar hastaneye gittim bebeklerin durumu gayet iyi ama kanama var ve neden oldugu bilinmiyor iliskiden olur dedi bende girmiyoruz dedim igne verdi iste ve progestan kullaniyorum bakalim hayirlisi
Melhaercan Mehtap55 benim 13 haftalıkken kanama oldu progeston ve iğne kullanıyorum şuan 19 haftalık 😍
Melhaercan Mehtap55 yolda bayılmışım sol tarafıma düşmüşüm 😔 kanama oluşmuş içerde Allahtan bebeğime bişey olmamış 😮sadece kanamaya kapılıp gidebilir allaha emanet dedi
Mehtap55 Melhaercan cok gecmis olsun canim valla seninde kotu olmus ama dusmeden kaynaklanmis yani bakalim benim ne olacak
Candy_liz 12 haftalıkken benim de kanamam oldu, çok korktum ben de, tatildeydik bir de, hemen doktora gittik ultrasonla baktı bebek iyi dedi progestan verdi, kanamam 5-6 gün sürdü.. Adet kanı gibiydi sadece o kadar yoğun değildi.. Sıkmayın canınızı inşallah sizin kanamanız durur ve hamileliğiniz sorunsuz devam eder..
Mehtap55 Candy_liz ya cok şükür bebekler iyi ya ondan icim rahat ama tuvalete gidince morelim bozuluyor iste
Candy_liz Mehtap55 benim de kanamam bitene kadar huzursuzluğum geçmedi, dediğin gibi her tuvalete gittiğimde moralim bozuluyordu. Sonradan çok fazla kişinin hamileliğinde kanama yaşadığını ve bir şey olmadığını öğrendim, içim rahatladı biraz..
Melikezturk Mehtap55 canım 8 ay önce bende gece senin dediğin gibi islaklik hissettim acaba anlamadım altima mi kaçırdım dedim ama yok gittim tuvalete bo baktım kan geldi 13 haftalik hamileydim gece eşim doktora getirdi beni düşük yapıyorsun dedi rahim açılmış doğum yapar gibi dedi bizi kanuni sultan suleyman hastanesine gönderdi doktor oda düşük yapıyorsun dedi suni sancı verdiler bana sabah 5 e kadar çektim sanciyi ama 5 e kadar kanama parça düşürdüm falan 5 de kürtaja aldılar beni sabah 7 buçuk da eve geldik eşimle 3 ay Korun dedi doktor korundum 5 aydır istiyoruz ama olmuyor dua ediyoruz çık istiyoruz da eşimle ama nasip 4 aydır da folik asit kullanıyorum hamile kalmak için yarın adet günüm işte bakalım bu ay tutcak mi inşallah tutar ama bu durum bende oldu diye sende de olcak değil başıma geleni yazdım sadece
Mehtap55 Melikezturk Rabbim en kisa zamanda hayii evlat nasip etsin insallah sanada ikiz olur insallah arkadasim bana bunu dedi ertesi ay hamile kaldim😄 belli mi olur ama sunu unutma sen ne yaparsan yap onun bi saati var olmuyorsa da olmuyor kasma kendini rahat birak illaki olacakmi diyeceksin ama uzulme
Sedakanikyis Mehtap55 Bende 11. haftamda kanama geçirmiştim progestan vermişti iğne olmuştum düşük olmasın diye. Bence başka bi doktora görün tabiki evham yapacaksın ihmal etme.
Mehtap55 Sedakanikyis bugun yine gittim bir haftada 3ayri doktora gittim iste bugunki igne ve progestan verdi progestani kullaniyorum zaten igne oldum bi