Ecetiryaki Burun tıkanıklığı yaşıyorum ve peçeteyle sildiğim zamanda kan geliyor ve 3 haftadır her gün böyle. Şuan 12 haftalığım, ne kadar sürücek sizce?
canimbeybimmm Ecetiryaki ben de de aynı sıkıntı var buhar makinesi aldım o bayağ bir kurumasını engelledi ben de işe yaradı isterseniz bir araştırın
asiyedgr Ecetiryaki bende 10 haftaligim benim de öyle sürekli tıkalı ve kanıyor sinüzitim de var bazen çekilmez ağrı oluşuyor 😖
Jdjdjdjk Ecetiryaki 9 aylık oldum halen aynı seyi yaşıyorum kan basıncı arttığı için gebelikte burun içerisindeki ince damarlara baskı yapıp kanatıyormuş kanamadığıbir gün bile olmadı
charlottececi Razzzyeee evet dogana kadar boyle :( bazilari burun bantlari kullaniyor. İse yariyo bi kere denedim ama egzamam var direk derimle birlikte burnumdan cikarabildim korkunctu. Ben okyanus suyu burun spreyi kullaniyorum o rahatlatiyor ☺️ Dus almak da iyi geliyor tabi ☺️
Ecetiryaki charlottececi Bende serum fizyolojik kullanıyorum canım bide bitkisel bir ürün aldım ama o çok işe yaramıyor ben kanamaya taktım biraz 🤦🏻♀️
Ecetiryaki canimbeybimmm Evet araştırdım ondan istiyorum ama bazıları pahalı bazıları uygun çok emin olamadım hangisi işime yarar
charlottececi canimbeybimmm o benim evde de var ama açıp uyumak cok zararliymis. Eskiden alerjik astım hastasıydım almıştık. Ciğerleri daha beter bi hale getiriyor. O yuzden az bi sure acmak gerek. Surekli kullanmak zararlı aklınızda olsun :) bebek odalarina da koyuyolar bazilari baya zararli bebislere de :)
charlottececi Ecetiryaki oluk oluk kanamadikca sorun olmaz. Kuruluktan kanıyor. Durmayacak sekilde kanarsa damarın yakılması gerekiyor. Yillar once 3 kere damar yaktirdim burun kanamasından. O asla durmayan bi kanama 😁
Ecetiryaki asiyedgr Allah kolaylık versin benim ağrım olmuyor ama gece tıkanınca uykum bölünüyor uyuyamıyorum bende 🤦🏻♀️
Ecetiryaki charlottececi ay yok öyle bir kanama değil allahtan sildiğimde geliyor ama onu görmek bile sinir bozuyor 😁
Ecetiryaki charlottececi o kadar araştırmıştım bunu duymamıştım iyi oldu söylediğiniz kullanırsam dikkat ederim teşekkür ederim ☺️
charlottececi Ecetiryaki esim de ben de cok alerjigiz ailem de oyle. Doktor da cok ailede. Ust solunum yolu enfeksiyonlarını arttiriyor. Bebisler icin cok tehlikeli ozellikle. Aleti surekli temizlemek gerekiyor. Sudaki mikroplari havaya yayiyor ve nemli halde cigere yapisiyor. Ortamdaki mikroplar da dahil. Zatürreye kadar götürüyor. Sık sık temizlemek gerekiyor. :)