Sinems90 karataş hastanesi irem hanıma gidiyordum 8 ay ona gittim ve beni 33.haftamda çatı muayenesi yaptı 2 doz ciğer geliştirici vurdurdu bebek kanalda rahim ağzı yumuşamış 17 mm düşmüş dedi her muayenede zaten alttan muayene ediyordu ben de geçenlerde acile gitmiştim öğrendim ki bebek kanalda değil yumuşama falan da yokmuş o yüzden değiştirdim doktoru arzu hanıma gitmeye başladım o kadar memnun kaldım ki 36.haftamda gittim bi de düşün kafamda tek soru bırakmadı her soruma cevap verdi sorabilicegim soruların bile yanıtını verdi bebeğimin boynuna 1 tur kordon dolanmış onu söyledi mesela irem hanıma ultrasonda gördüm dolanmış mı diye sorduğumda yok öyle bişey demişti megersem dolanmış ultrason kağıdında bile gözüküyormuş yaklaşık 20 dk sürüyor muayenesi de ben aşırı memnun kaldım irem de asla böyle bişey yoktu ben sordukça beni geçiştiriyor ve her hafta ya kilosu ya boyu kısa diyordu sonuçlarımı arzu hanıma gösterdim her haftasını da inceledi yok öyle bişey her hafta bebeğin uyumluymuş dedi ol