Deletedmom15262 alcang oluyo tabi rahmetli Harun kolçak gibi saçlar sonrası oyyy kim icad etti bu sarıyı yaa😂😂😂
nevarneyokk Deletedmom15262 Sarı saç masraflı oluyor . Cilası , bakımı, boyası… Bi dünya sana aldırdığı maskeleri kremleri … Dön o yol yol değil 😂
Deletedmom15262 nevarneyokk valla aynen öyle bu kadar masraflı saç renk olamaz kuaförlerde ateş pahası koyu yapıcam sanırım sağolsunlar mor sampuan dediler arkadaşlar ama onunda cilası boyası badanası oyy uğraşamam galiba 😬😬 kaşı bıyığı bile 40 TL alan kuaföre ne diyem artık🤷🏼♀️
ecemsmom Deletedmom15262 bilmem mii 😂😘 İnsanın canını sıkıyor ama bazen ombreleri felan görünce bende yaptırayım diyorsun sonra yaptıramıyorsun 😂
Civciv-ve-annesi Bende ombre yaptirdm ilk günden beri mor şampuan kullanıyorum rengini koruyor turunculuk varsa gidiyor düzene koyuyor çok memnun kaldım ben bejim saçlarda kuraldı gri yaptırdım
Lulikli Deletedmom15262 hahaha al işte 😂😂 Kesinlikle sarı çok farklı bi renk ya insanın aurası değişiyor 😅 Asla değiştirme sonra bi ton uğraşma açtırmakla bilmem neyle 😅
iki-bebekannesioluyor Deletedmom15262 👍👍 benim 3 yıl önce saçım kopmuştu artık renk tuturiyim derken bu zamana kadar boyatmadim 😁 sonra hamileliğim ilk zamanlari köyü saçtan sarıya döndüm şu anda istediğim renk değil ama olsun diyorum bu sefer kopmasını istemiyorum çok kötü oluyor sonra
Deletedmom15262 iki-bebekannesioluyor kesinlikle öyle 👍olsa dert olmasa ayrı dert eşim saçımın rengine bu güzel sarı değil, - (turuncu yansımalardan dolayı) bizimla değilsin dediği an sarı sevdam bitmiştir 😂😂
Laleozkan_09 Deletedmom15262 bebeğim mor şampuan kullan Ben de sarıydım kendim boyamıştım platin sarı yapmıştım ama çok uğraşmıştım çok güzeldi ama tek sıkıntı çok yıpratıyordu o yüzden karamele döndüm. Mor şampuan turunculuları düzeltiyor.
Deletedmom15262 Laleozkan_09 sarı zor saç yaa malesef, buz sarısını seviyorum bende ama cilası boyası olmayınca ilaki b*k rengine dönüyor zamanla bu sarı saç neydi böyle yaa 🤷🏼♀️🌸
eminnee Deletedmom15262 Ben sarıda kullandım gri de yaptim saçımı sarı saç kullanırken turunculaşma ve yeşillenme çok oluyordu kuaförümün tavsiyesiyle mor şampuan kullanmaya başladım ne turunculuk var ne yeşillik sarının çiğ rengini de aliyor