Gzm23 Nurgulvrl_ yaa inşallah öyledir 1.5 hafta sonra detaylı ultrason da tekrar Bakarım orada da erkek derse erkekdir
Gzm23 Happybsrn valla bende 1.5 hafta sonra detaylı ultrasona gircem erkek derse 3.kez erkek demiş olacak inanrım kız derse de kızdan bile şüphe ederim
Gzm23 Gamze_akgunn yaa valla hayrlı neyse o olsun canım benim hakkında hayırlı olan orası değilmiş dmek ki
DogaCanan Gzm23 bizim 15.ci hafta erkek kesinleşmişti. 18 de gittiğimizde de aynı.. organını göstermişse değişmez🥰
Gzm23 DogaCanan organı gözüktü mü bilmiyorum ama doktor dedi muhtemelen erkek diye bazıları kordonu pipi sanıyor yaa öyle bir şey olabilir mi ki
Eda_6 Gzm23 12 haftalıkken doktorumuz kemik yapısından erkek demişti 🥰 daha sonraki haftalar da Fetal Dna testi yaptırmıştık ve erkek olarak doktorumuza raporlanmıştı🥰 biz de değişmedi
Gzm23 Eda_6 yaa inşallah benlm de değişmez 1.5 hafta sonra detaylı ultrason da tekrar Bakarım yine erkekse erkekdir
Merve098 @Paramedikannee yok canm daha gidemedik salı günü ogrencez haber ederim inşallah buda arkadaşın bakabilirmisin https://resimyukle.io/r/nRHuggLTR4
Melos1 Gzm23 ondan sonrada 3 farklı doktor muanesi oldum hepsi erkek dedi kesin erkek yani😂 haftaya kavusuyoruz inşAllah oğlumla🤲💙
Gzm23 AlpAslanbabysmom tüh yazık olmuş valla Ben doktor muhtemelen erkek dedi ama Ben balon patlattım çok da güxsl oldu inşallah cinsiyet Değişmez😂🎈
Sarikan93 Gzm23 olsun çok var öyle olan benimde 12. Haftada %90 kız dediler güvenemiyorum ama yinede baslayamadim daha alışverişe detaylı ultrasondan sonra baslicam kısmetse ☺️
Gzm23 Sarikan93 bnde 1.5 hafta sonra detaylı ultrason da tekrar Bakarım orada da erkek derse erkekdir kıyafet almaya başlarım zaten