Minnakkurabiyeveannesi27 Kızlar 23+1 hamileyim bugün biraz stresli birgün geçirdim bebeğim hiç böyle yapmazdı ama aşırı derecede hızlı vuruyor bunun için endiselenmem gerekmi doktora felan gitmelimiyim fena derece kasiga baskı yaoiyor
Hsrt1 Minnakkurabiyeveannesi27 Benimde oyle olmustu bi kere. Korkup doktoru aramistim. Hareketliliginden degil hareketsizliginden kork demisti 😊
Ozlem2206 @" Minnakkurabiyeveannesi27 bende o haftada sinir krizi geçirmiştim aşırı derecede bağırdım çok bebeğim çok hareket etmeye başlamıştır galiba onuda korkuttum ama çok şükür bi problem yaşamadım stres vücudu ve bebeği çok etkiliyor sakin kalmaya çalış hiçbişey bebeğinden önemli değil 🥺"#p19053895
Minnakkurabiyeveannesi27 Hsrt1 öylede stresli bir durum olunca onun hareketlerinden bile etkileniyor insan normalde bu kadar hareketli bir bebek değil hatta kolay kolay hissetmiyordum bile ama bugün yoğun stresli birgün geçirdim o da etkilendi sanirjm
Minnakkurabiyeveannesi27 Ozlem2206 Evet sanırım çok fazla stres sıkıntıya girdim o yüzden o da etkilendi resmen canımı acıtıyor o derece 😔
Hsrt1 Minnakkurabiyeveannesi27 ben 34 haftaligim. Benim bebegim hala ben mutluysam oynamiyor. Ama biraz stres yapim canimi okuyor. Hareketliyse korkma canim.