• Gebelik
  • Mide yanması yaşayanlar 😵‍💫😵‍💫

18_kuzey Ben de bu haftalarda yaşıyordum çok normal. Bebek yukarıya dayandığı için daha da sıkılaşıyo, Yeşil elma, salatalık, ekmek, muz bunlar bana çok iyi geliyordu özellikle salatalık çok fazla yiyordum biraz da olsa rahatlatıyordu.

18_kuzey ben de aynı durumdayım 🙈 27. Haftamız bitmek üzere..
Bugün beni mide yanması ekşimesi bitirdi.😔 sürekli su ve leblebi yedim ama fayda etmedi

Gebelik reflüsü olabilir kızlar. Bende öyleydim gece resmen safran geliyordu ağzımdan öyle uyanıyordum. Coviskon diye bi şurup yazdı doktor çok iyi geldi çok şükür 🤲🏻

18_kuzey çok normal bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor. Sade soda leblebi ya da hiç geçmezse doktorunuza gaviscon yazdırabilirsiniz☺️

18_kuzey bende 33 de başladı 35 bitmek üzere ama gecmedı maalesef son dönemlerde oluyor daha çok gavıscon kullanıyorum 3 öğün anca rahatlama oldu çok şükür az kaldı doğuma

18_kuzey 23 haftadayız bu ara aşırı yanıyor midem tarifi yok kusucam nerdeyse ne yapsam geçmiyor süt elma hikaye

Leylaelisa aynı durumdayız gece kalkıp kustum o derece yanıyo neden acaba netten araştırdım büyüdüğü İÇİN yazıyo bende 22+6

23+3 ten sevgilerimle..
Çok feci şekilde migde yanmasi ile baş başayim maalesef 😒

38.haftamda gece gündüz ne yesem boğazıma kadar yanıyor ilk aylarım inanılmaz rahattı ama şimdi yeni hamile kalmışım gibi ne yesem bulantı yanma ve miğdemde bişey kalmıyor

18_kuzey ayyy aynı bende 33+3 benimkide mahvoldum hamileliğin başım da böyle bisey Yok tu 33 ten sonra başladı

18_kuzey ben 36 dayım ama bugün neredeyse ağlayacaktım mide yanmasından çok kötü hale girdim önceden yoktu bukadar

18_kuzey 37+5 oldum son iki gündür midem cayır cayır hiç birşey bir ise yaramiyor