Busra2013 Fatmsa hala yasıom ama en sacma esımle sakalasıoduk esımı cımcıkledım oda benı cımcıkledı oturdum agladım dunde esımı cımcıkledım acıttım oturdum agladım sabaha kdr opuodum😂😂😂😂😂
visneliayran Busra2013 9.haftadayım. Bulantı tiksinme hiç olmadı elhamdülillah ama inanılmaz sinir atakları ve sonunda ağlayarak sakinleşme yaşıyorum… İmtihan oluyoruz ama sebebini düşününce de sakinleşebiliyorum. Allah kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin herkese 🤲🌼
Busra2013 visneliayran amın amın sen daaha cok ywnısın ama o haftalar daha cok kotu cok sınırlıydım o haftalar
visneliayran Busra2013 evet 2. Ama sağlıklı olan bir gebelik dedi Dr umuz şükür.. Normal olduğunu bilmek biraz yüreğimi hafifletti korkuyorum bir şey olacak diye
Busra2013 visneliayran yok yok icni ferah tut ikinci gebeligin 😂benden tecrubelisib hicbisu olmaz allahin izniyle
eceturan Bugun bende aglama krizine girdim. Biraz fazla sinirlendim. Bebegim hareketliydi sabahtan beri cok dusuk hareketleri. Yemedigim tatli kalmadi. Korkuyorum cok az hareket ediyo