aysigil Tugcebasomak doguma daha var diye detaylı konuşmadık ıkiz dogum 5400 dediler fotograf oda susleme varmış yenı dogan bakımda içinde ocaktan sonra fıyat degısırmış
Fasulyem2 Fasulyeninannesi1 canım bugün gittim Sadık beye bayıldım sohbeti çok keyifli uzun uzun baktı ultrasonda her hareketini izledim oğlumun 💕 bi ay sonra ayrıntılı ult için gidicem hemen randevu oluşturdu nasıl geçicek zaman bilmiyorum 🙈
ipekveannesi Melegim45 ilk hamileliğimde gitmiştim o zaman Gayem hanım vardı şu an 2.gebeliğim henüz gitmedim ve Gayem hanımda gitmiş bildiğim kadarıyla. Ayşegül hanımı çok övdüler ona gitmeyi planlıyorum. Sizin doktorunuz kim? Doktorunuzdan memnun musunuz?
Melegim45 ipekveannesi Ayşegül hanım benim de doktorum canım çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum
Nihanus DKT karataşta arzu hanımda oğlumu doğurdum doktor süper hastane rezalet doktor için bile katlanılmaz. 2. Ye kesinlikle tercih etmedim. Prof dr yeşim bülbülde detaylıya girdim mükemmel bir kadın her kelimesi huzur dolu
Archhmomm DKT medical park Volkan Emirdar . En bastan beri hep ona gittim dogumum gerçekleşti kızım 7.5 aylık oldu bile dogum sonrası bile iletişimi kaybetmedim . İyiki Volkan hoca 🙏🏻
Meltemak35 Medicalpark a gidiyorum. Mehmet Bal doktorum. Çok memnunum sakın tavrı , samimiyeti ve telefon ile dönüşlerinden. Tavsiye ederim:)