Sultann1603 Yarın gene dolap cekmece düzenleyicileri geliyo kimler sabah gitcek kapısından beklicek 38+5 ’le gidip gitmemek arasndaym beni ezerler diye korkuyorum açıkcası😅😅
Lulikli Sultann1603 ben gideceğim ama sabah 9 da değil 9.30 da giderim kalanlardan alırım kalmazsa da canım sağolsun 😅 Bence siz de öyle yapın 😅
MihrimahVeAnnesiii Sultann1603 Yaa bayılıyorum bu bim a101 koşturmacasına komik geliyor bana 😂 Evim uzak olmasa bende katılıcam ama malesef katılamıyorum ama hoşuma gidiyor 😂😂😂
Sultann1603 Lulikli bende 4 lü çekmece içi düzenleyici almak icin gitmek istyrm trendyolda flan çok pahali orda 30 liraya gelck çoraplarını ağiz bezlerini flan koymak icin aliym diyorum ama cesaretim yok😃
Sultann1603 beatiful_25 evet onlarda güzel bnde eşim icin polar pijama alym diyorm ama bakalm hangi birine yetşcez😃
burcuruli beatiful_25 canım pijama takımları polar olduğu için çekme yapabilir ona göre al ben mağazadan almıştım resmen alt pijaması kapri oldu 30 derece de yıkamama rağmen 😂😂
Sultann1603 Fasulyeninannesi1 ben ağız bezlerini flan koymak icin istyrm zıbınlari çorapları ufak tefek dolu eşyası oldu hanfendinin😅😅
Sultann1603 beatiful_25 ben zaten eşimi uyandırmak icin 5.30 ta uyaniym snra hemen uyuyamym bime gider gelir bi tur dha uyurum😅
UmutsuzPolyanna ŞUAN HİÇ TEYZELERLE KAPIŞACAK MECALİM YOK FJFJFJ🤣🤣 HELE BİZİM BURAYA YA AZ GELİYOR YA HİÇ GELMİYOR BAŞIM SIKIŞINCA GİDER Bİ YERDEN ALIRIM🤣🤣
Sultann1603 UmutsuzPolyanna ne teyzesi bizim bimin kapısında camiden çıkan amcalar bekliyo koştur koştur giriyolar😅😅
Sultann1603 MihrimahVeAnnesiii benim bimle aramda 100 metre yok bile a101 le ikisi karşı karsiya ama gitmeye korkuym bu halde zaten eşime söylesem sabah kapıyı üstüme kitler sen manyakmsn bisy olcak diye 😅