Serpleylul Merhaba kızlar adetim 18 gün gecikti bugün kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı ve bir kaç gündür midem bulanıyor sizce hamile miyim ?
Nihan_35 Serpleylul geç döllenme olabilir beta takibe al canm bence 2 günde 1 hayrlisi olsun ins varsa🙏😌💜
Medineask Serpleylul benimde 16 gecikmede 22.04 cıktı geç döllenme 2 gun sonra bidaha kan testi aldir 🥰
Cicilibicili Serpleylul betayı takipleyin, artış olmalı. Geç döllenmeden dolayı değer düşük olabiliyor çünkü
Zeyna27 Serpleylul canım 18 gün İÇİN 5.3 çok düşük bi değer bu 18 günlük süreçte gebe kalmış olabilirsin belki yeni bişeydir 2 gün sonra tekrarla mutlaka
Zohraa98 Serpleylul benimde adetimin 16.gunu gecikmenin yani🥰inwallah bendede hamilelik olur🌹🙏🏻Idrar testi yapmiwmiydin canm?
Pcoslubiranne Serpleylul daha yeni hamile kalmissiniz.Son adet tarihini baz almayin artik.2 gun sonra tekrar yaptirin artis guzelse hamilesiniz demek.Hayirli olsun.
Minisko9 Tomrishatun ya sen herkese negatif enerji vermek için mi varsın ? Allah aşkına girip bir bakın yorumlarına insanları üzmek için herşeye olumsuz cevaplar veriyor . Bana da aynısını yapmıştı hakkımı helal etmiyorum sana
MihrimahVeAnnesiii Tomrishatun Neye göre Kimyasal dediniz ? Beta artışı düzensiz mi ? Beta 40-50 olup 20-30 a mı düşmüş ? Boş boş fikirlerinizi sunmayın
Zohraa98 Minisko9 bende gordum pat diye kimyasal demesi cok kirici geldi ya( nerden biliyosun belki gec dollenmedir kimyasal ola bilir cokta umutlanmani istemiyorum diye bilirdi en azindan((
Minisko9 Zohraa98 bana da bu tarz bir şey söyledi tersler gibi bu konu çok hassas bir konu insanlar azar işitmek için soru sormuyor burda profiline girip bakınca herkese aynı şekilde konuştuğunu gördüm çok çok üzüldüm
Minisko9 Zohraa98 kendisi konunun uzmanı bile olsa o şekilde söylenmez yazıktır günahtır ya insanların kalbini kırmak bu kadar kolay mı hele ki hassas bir dönemde ise kadın kadının halinden anlar ama bu art niyet kusura bakma
Serpleylul Zohraa98 bebek için yıllarını veren insanlar bu mesajları görünce yerle bir oluyorlar. Ben aylardır. Beta mı 5 üzeri görmek için ne kadar dua ettim.