portakalcicegii Geçen hafta cuma günü yaptırdım. O günden beri lekelenmelerim var. Bazen kahverengi bazen kırmızıya dönüyor? Basına gelen var mı ?
Yusufunannesi_ portakalcicegii ben de bir kaç hafta önce yaptırdım ve bir kaç gün kahverengi lekelenmem oldu
kucukhobby-11 İlk defa duyuyorum ben yaptırdım kaç kez. tahriş edecek bi uygulama değil normalde. İsterseniz doktora gidin
portakalcicegii kucukhobby-11 benim normalde yumurtlama dönemlerimde kanamam oluyordu. Gittiğimde o dönemdeydim. Ama suana kadar yumurtlama kanamam geçmesi lazım ve bildiğin su gibi kanama oluyor ara ara bende sasırdım
portakalcicegii Yusufunannesi_ benimde kahverengiydi bugün su gibi akıntı oldu. Akıntı sandım pembe kırmızı arasıydı anlamadım endişelendim açıkcası
busrakoylu portakalcicegii canım bölgeden parça aldıkları için yanlış hatırlamıyorsam 2-3 gün ilişki yasak oluyor eğer öyle bişey söz konusu ise tahriş olmuş olabilir bende de olmuştu
portakalcicegii busrakoylu canım ilişki yasaktı mantar cıkmıştı. Anlamadım bende bugün 6. Günüm sabahtan beri birşey yoktu biraz önce su gibi akıntı şeklinde kırmızı kanama oldu 🥺
busrakoylu portakalcicegii canım mantardan dolayı kanama olmuştur tahriş olduğu için takma kafana rahat ol
Yusufunannesi_ portakalcicegii kist var mı acaba? Genelde ondan dolayı da olabiliyor ya da enfeksiyon/ mantar?
portakalcicegii busrakoylu ayy birde bana fitil verdi normalde pazartesi koymam gerekirdi cesaret edememiştim ondan mı acaba 🥺
busrakoylu portakalcicegii tabi canım mutlaka mantarın ilerlemiş olabilir sen fitilini kullan muhakkak gecikmeden
portakalcicegii Gkces09 benim geçmedi Ya. Mantar vardı onun için hap krem fitil vermişti. Fitili koymaya cesaret edemedim ondan mı oldu diye düşündüm
Gkces09 portakalcicegii insanın kafasına takılıyor ben doktora söylemiştim normal bir durum demişti ama sizinki devam ediyormuş bilemedim
portakalcicegii busrakoylu ayy bugün kullanıyorum ya valla şaştık kaldım çok işler degil demişti 🥺 inşallah koyabilirim hiç sevmiyorum oraya dokunmayı 😞
busrakoylu portakalcicegii mecbur ama kuzum mantara en iyi fitil geliyor 2-3 güne bişeyin kalmaz az dişini sık rahata er inşallah🙏🏻🌸