Nihalll HZK bende cok sabırsızlanıyorum artık doğsada bi an önce deyip duruyorum ama kararı bebeklermiz vercek 😕😇
HZK Nihalll benimki dalga geciyo benimle 😄 bi Ağrı bi sancı vuruyor ooh diyorum biraz da şu tarafa vur çoğal diyorum olmuyo geçiyor sonra 😄
Nihalll HZK bende bi tek bende oluyo sanmıştım 😂😂benimde öyle iki gecedir cok agrım oluyor her gün tamam bugün doğacak kesin diyorum ama gün geciyo bizmkinde tık yok 🤷🏼♀️
Nihalll HZK allah yardımcımız olsun bakalım ne zaman gelecekler dünde karnımı şiddettli bi şekilde kapı koluna vurdum ekstra agrı oldu ☹️
Birkelebek Biz de bugun tam 40 olduk 38den beri bugun yarin diye heyecanla bekliyoruz artik ben de alistim napayim 🙄 zor gercekten zor agirlasmak yataktan iki saatte kalkmak giyinmek nefes nefese kalmak sicaklar vs vs 😵
Birkelebek Nihalll evet normal. Bugun kontrole gittim suni sanci istemiyorsan kendi sancilarini bekleyebiliriz 2 gunde bir kontrole gel dedi. Umarim gerek kalmaz hastaneden de nefret ettim gide gele 😢
Merylu Benim yarın yatışım yapılcak kızlar 40 haftam doluyor 38 ci haftadan bu yana sadece 1 cm açıklıgım var nasıl olacak bilmiyorum 🤷♀️ korku heyecan stres hepsini birada yaşıyorum 😫