yasemiinorhn Kızlar 30+5 günlüğüz 🥰 sabah hareketleri güzeldi ama şimdi çok etmiyor bu haftalarda hareketlerini ne sıklıkla takip etmem lazım bilgisi olan var mı doktora şimdi sormak istemedim Bi sıkıntı olmaz inşallah
dakpinar- yasemiinorhn galiba 32 den sonra saymamız gerekiyor hareketlerini canım , ama gün içinde yine de hareket ediyorsa sıkıntı yok diye biliyorum 🥰
yemekbiri yasemiinorhn aynıyız bende 30+5im .Benimde sizinle aynı .bazı saatler çok bazı saatler daha az .Günde 10 kez olması gerek dedi en az doktorum banada . Ama saymıyorum stres olmamak için .Takip ediyorum ama zaten hiç durmuyor genelde maaşallah 😂
yasemiinorhn dakpinar- haftaya kontorlüm var işte 32 olunca gideceğim inşallah ama hareket etmediği zaman tedirgin oluyorum birde burda Bi postta okumuştum Allah göstermesin 32+2 de kordon dolanması yüzünden bebeğini kaybetmiş Bi anne vardı korktum açıkçası kimseye kader etmesin Rabbim inşallah 🥺🤦🏻♀️
yasemiinorhn yemekbiri maşallah bizimki de durmuyordu da bugün Bi hareketi yavaşladı sanki tedirgin oldum yani
Maviideniz yemekbiri bende oyleyim 😂 30+4 ama Maşallah benimki cok harekrtli ayakta yolda oturunca yatinca maşAllah hic yoklugunu hissetmiyorum ben burdayim anneee diyo😂😂
dakpinar- yasemiinorhn Allah korusun canım benim, tatlı ye , soğuk su iç hareket ettir kuzum hıc olmazsa doktoruna sor mutlaka ❤️