Kbrayankkk2 d5glc Geldik hastaneden bi kac gün sonra yaptırdık sicak evde bi kac gun arayla yaptırilmali bedeni rahatlasın
2melekannesi_ d5glc göbek bağı düştükten 24 saat sonra banyo yaptırılması gerekiyor göbek bağında enfeksiyon olmaması için. O da yaklaşık doğumdan 6-7 gün sonra oluyor. Öncesinde bebeğinizi pamukla silerek temizleyebilirsiniz 🤗
tatliayminaninannesi d5glc benim bebişimi doğduğu an yıkadılar hemşireler😄 bende 2 günde bir yıkadım kordonu da iyice kuruladım pudrası vardı enfeksiyon olmasın diye ondan döküyordum bi sıkıntı olmadı
Glser d5glc ilk oğlumda 16 gün sonra yaltirabilmistim 16 gün kuvezdeydi ins bunda da 3 4 gün sonra yıkamayı düşünüyorum üstündeki sıvısı bir kaç gün dursun istiyorum
d5glc Kbrayankkk2 bazıları kordon düşene kadar yaptırmayın diyor. Kordon kimisinde 10-15 günü buluyor. Bunu beklemem gerekmez dimi
Kbrayankkk2 d5glc Hayir çocuk rahatlayamaz ki rahat uyur bebek ben beklemedim valla benimki düştü 1 buçuk haftada kordonu yavas yavaş yika emzir ev sicak olsun nasil uyur NASIL rahatlar misler gibi uyur
Hayal_et07 d5glc kordon düşmeden yıkayacaksanız deliğini ıslatmamanız lazım yoksa enfeksiyon kapar. Normalde göbek düşünce yıkanır diye biliyorum