Aleynaozkayaa Kızlar iki gecedir kasık değil de kaburgamın altından başlayan belime kadar uzayan bi agrı yaşıyorum yarım saat bir saat sürüyor üç beş dk aralıklarla resmen aglatıyor kıvrandırıyor beni😢 ilk gün fazla takmadım ama bu gece de olunca üst üste iki gün canımı sıktı.benım canım yandıkca çocuk da hareketleniyo. Bu sancılar illa kasıklarda mı olur benim göbeğim karnım ve belim felaket agrıyo Perşembe günü gidicektim doktora ama bugünmü gitsem 🤷🏻♀️ Bu arada 35 haftalıgız
Nzlefe Aleynaozkayaa aynı şeyleri ara ara bende yaşıyorum geçiyor birkaç gün sonra tekrar oluyor normal canım doktorum da normal diyor yalancı sancılar başlıyor çünki bizde 37 ye giricez 3 haftadır ara ara yaşıyorum
mucizemizibekliyoruzz Aleynaozkayaa doğum sancısı olabilir bence dakika tutun düzenli aralıklarla sık sık geliyorsa mutlaka doktorunuza gidin
Sakvsr Aleynaozkayaa 34. Haftadayım canım benimde oluyor özellikle sabah 6 gibi inanılmaz sağ kasık bölgeme ağrı giriyor
Aleynaozkayaa Nzlefe benim anlamadığım milletin kasıkları agrır benim belim ve göbeğim kaburgamın altı agrıyor sizinde mi öyle kasıklarda sadece kendini ittiği için kasılma oluyo kasıkta agrı olmuyo
Nzlefe Aleynaozkayaa evet canım benimde öyle belim ikiye ayrılacak gibi hatta geçen gün eşime kaburgam kırılmış olabilir dedim o kadar ağrı vardı ama doktor ısrarla normal diyor zaten geçiyor birkaç gün olmuyor ağrı sonra yine oluyor
Aleynaozkayaa Nzlefe az kaldı ama vallahi çok zor anne olmayı şu bir aydır anlıyorum kendi canım yanıyor ama onun canını düşünüyorum acaba iyimi onunda canı yanıyomu diye. Çok az kaldı allah hepimize yardım etsin hayırlı doğumlar versin ❤️
Nzlefe Aleynaozkayaa amin canım inşallah bana insanlar acıyor artık iğne kullanıyorum ben hamileliğimin 3 ayından beri toplamda 850 iğne günde 5 tane şükret haline 🙏🏻😃 az kaldı inşallah bebeklerimiz kucağımıza almamıza