asliu_ Sude-96 hali süpürgeye uygun olmamış olabilir buyuk tüylü halilarin aralarina cok toz giriyor robot onlari alamıyor kisa tüylü hali secseniz sorun olmazdi belki 🤔
Sude-96 asliu_ Alıştılar birbirlerini ilk iki sefer süpüremedi sensörleri tıkandı gibi oldu bu sefer açtığımda baya süpürdü sorun çözüldü gibi 🙈teşekkürler
Sude-96 Mevaninannesiii fotodan anlaşılmaz büyük ihtimalle kuzum Shaggy halı işte tüyleri uzun ama biraz normallerden pofuduk
Mevaninannesiii Sude-96 tmmdr netten baktım canım benim halinin ipleri ondan kısa acaba sıkışır mi arasina
Berrinkisa33 Hzlkaya bende 1 senedir mop pro kullanıyorum ama bazen duvar koydugum yere gırıyor. Masamın sandalyelerine cok takılıyor duvar koyuyorum yınede arada gırıyor sinirleniyorum. Sebebı ne sızce
Sude-96 Mevaninannesiii canım zaten benimkide düzeldi iki ilk iki süpürme de sorun yaşadı ondan sonra düzeldi
Hzlkaya Mevaninannesiii valla ben bi kere sildirdim haritaladı sanırım halılarımda bir ıslaklık yoktu ama kimyasal bişey okumadığım için bana çok sağlıklı gelmiyor bide az bi suyla bütün evi siliyor sonuçta o yüzden ben haftada bir viledayla siliyorum kokulu kokulu 😂😂
Hzlkaya Berrinkisa33 bilmiyorum Kİ benim her bütün eşyalarımın ayakları baya yüksek her yere giriyor bi tek tuvalete giremiyor biraz yüksek eşiği bende havlu koyuyorum rampa yapıyorum ona azıcık da alttan destek veriyorum çıkıyo 😂 hiç duvar koyup da denemedim yani
Cigdembyr Xiaomi mop pro mu roborock s5 mi sizce, benzer gözüküyor hem silip hem süpürüyor. Ama fiyat farkı çok var