Silacinar https://imgyukle.com/i/k3FMhq trendyoldan sipariş verdim aranızda kullanan var mı ? Çok kullanışlı gözüküyor ama umarım yanılmam. 🤔🥰
hamisanne_63 yemekbiri hepsiburadanın linkini attınız sanırım o bende yüklü olmadığı için açılmıyor ismi ne olarak geçiyor veya trendyol linkini açabilirim
ZZeynepP1903 Bende bundan aldım canım memnun kalırsın sende eminim 🥰 dolap uygulamasından aldım bende, hem güzel hem kullanışlı. 🤗
Gecegunesi ZZeynepP1903 bende heyner beşik aldım yani aynısı , letgo dan aldım bende 250 tl ye 1 ay önce, tavsiyem önce letgoya bakın dolap yada gardrops bu tür şeylerde daha pahalı ve görerek aldık yeni hiçbir sorunu yok
Siyahgokyuzu ZZeynepP1903 bende baktim simdi letgoya buldum bitane uyguna 70×130 olculu🙈coo saolun yorumunuz icn
ZZeynepP1903 Gecegunesi benimkide yeni canım kullanılmamıs herseyı içindeydi ben tülünü sevmedigim icin cibinligini kendim diktirdim 🤗 ay ben dolap yazmısım letgodan aldım ya 😀
Asyaaa35 Silacinar çok güzelmiş güle güle kullanın. Anne yanı olarak mı kullanacaksınız? Bu tarz beşikler anne yanı olarak kullanılıyormu acaba bende beğeniyorum fakat bilgim yok
Silacinar Asyaaa35 ben başka beşik almayı düşünmüyorum bunu yatak odasında da kullanacağım kademesine indirince yatakla boyu birebir oluyor
Ozken1 Silacinar çok güzel görünüyor maşallah sağlıkla büyüsün bebiş ben de bu tarz aldım kullananlar memnun