Meleknkkk Kızlar gecikmemin 4.Günü dünde test yaptım erken gebelik testi ama negatif çıktı. Adet olmadım belim ağrıyo hafif kasık ağrısı ve akıntım var. Kendimi de halsiz hissediyorum. Bebek olsa testte çıkardı diyrm sogan kürü yapıp içeyim dedim eşim izin vermedi kan verelim yarın ona göre yaparsın ne olur ne olmaz dedi. Ama olsa çıkardı demi. Byle bisey yaşayan oldu mu bana fikir verin lütfen kan vermeye de korkuyorum ya yoksa diye
Nihan_35 Meleknkkk benimde 3 gün geçti idrar da negatif geç döllenme oluyomus 10 gün 2 hafta sonra çıkanlar varmış kan ver canm öyle iç kür lütfen hayrlisi olsun bende yarın vericem kan☺️
Meleknkkk Nihan_35 inşallah hamileyizdir canım 1 buçuk senedir bekliyoruz biz Rabbim gerçekten isteyen ve hakeden herkese nasip etsin insallah 😊
Bsrktl Benimde 5 gün geçmişti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ertesi gün kan verdim hamile olduğumu öğrendim,bende de aynı belirtiler vardı. Hamilelik testi erken dönemde yanlış sonuçlar verebiliyor kan vermeniz en mantıklısı kesin sonuç
Meleknkkk Nihan_35 artk kesin kan verip netleştrmem lazım zaten kuzum. Geçen ay doktorum adetinin 3 günü gel demişti artk hamiş değilsem doktora gitmem lazım ❤️. Mutlaka yazacağım sonucumu
Meleknkkk Nihan_35 ayyy hadi inşallah Rabbim nasip etmiştir ❤️🤲 bende şuan çok sabırsızım kuzum hemen çıksa sonuç ama öğleden sonra çıkar dediler
Misshadow Nihan_35 ay lütfen sonucu yazın dilerim rabbimden bu mübarek cuma günü isteyen herkese nasip etsin birbirimize dua edelim