Sifakoc282 zeynonunannesiiii 4 5 hafta da bir büyüyorlar ya canım 4 5 haftalıkken 1 aylık oluyorsa 12 13 haftalıkta da 3 aylık oluyorlar
Kubra2727 yemekbiri 30 haftalik bebek nasil brokoli buyuklugunde oluyor anlamis degilim sanki hatali uygulamadaki haftalik sebze meyveler😒
basak3321 GizemDnmez Aynen 16 Ocak gibi gözüküyor ama benim kızım pekte nazlı sayılmaz teyzesi gece gündüz kıpır kıpır her an çıktı çıkacak sanki 🤩🤗💜
GizemDnmez basak3321 Oyy maşallahh❤️ valla bizimkide öyle gibi tamm bir keyifçi bi de çok nazlııı 😄 sağlık sıhhatle gelsinler de tek ondan sonra olur gider inşallah 🌸🌸
basak3321 GizemDnmez aynen öyle öncelikle sağlıkla gelsinler de gerisi hallolur şeyler nazı da çekilir 🤗🤎 dün kontrolüm vardı benim de bizimki biraz obur çıktı 3 hafta önde gelişmiş bakalım ne olacak 😕
GizemDnmez basak3321 Maşallahh demek güzel besliyorsun miniği 🥰olsunn canım gelişsin de tek sağlığında sıhatinde birşey yoksa takma kafana ozamanla düzelir toparlar 🙏🏻
Olich Selin12- ben cevabınızı kaçırdım ya 🙈 inşallah ayıp olmamıştır size karşı. Benimde kızım olacak 💕 siz hangi şehirdesiniz?