ikramomm Kızlar 6 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor aranızda ilaç önerebilecek var mı allah aşkına her kokudan tiksiniyorum bugün hiç bişi yiyemedim ne kahvaltı ne akşam yemeği kalktığım gibi midem fenalaşıyor doktora da gidemiyorum önerisi olan acill 🥺🥺
Bestfriendss44 ikramomm 6 aylik olcam halla kullaniyorum canim ONZDY markasi doktorum yazdi bulanti hapi sor doktoruna al istersen canim
Almigok ikramomm günde 1 yazmıştı eczanem aç karnına asla fayda etmedi korktum bebeğe zarar verir diye daha fazla içmedim burdan birinin tavsiyesiyle sabah 2 aç gece yatmadan önce 1 içtim çok rahatladım 13. Haftadayiz hiç geçmez gibi geliyor ama 2 haftadır hiç bulanti yok bir sabah bulantisiz kalkacaksiniz 🙃
Olmay Benimde çok vardı prilam kulanmama rağmen yine oluyordu ama 2gündür arkadaşımın tavsiyesiyle tuzlu zeytin atıyorum bi kaçtane geçiyor
Olmay ikramomm sorsanız daha iyi olur diye duşunuyorum şimdi birşey demem doğru olmaz bana doktorum yazdı ,ama doktora gidene kadar sabahları zencefil veya mideniz bulanınca tuzlu zeytini dweneyin, doktor uygun görurse başlamanız daha doğru sanki