Seher1213 19+4 te rahim uzunluğunun 27,28 mm olduğunu söyledi doktorum Buda erken doğumu tetikliyor başına böyle birler gelen varmı ne yapıldı erken doğum oldu mu
Hellili Seher1213 bizim de ikiz benim uzunluğum 37 cm 34 haftalığım ama yine de erken doğum riskim var her kontrole gittiğimde hastanede yatış yaptırıyor doktorum yani uzunluğun fazla olması bazen bi işe yaramıyor nstde sürekli sancılarım yüzlere çıkıyor şuan da ilaçla duruyoruz ilk üç ay düşük riski son iki ay erken doğum orta aylarda zaten detaylı usg testler falan strese sokuyor insanı hep sıkıntı şimdiki gebelikler kızlar Allah yardımcımız olsun sağ salim alalım kucağımıza
gzmbzc Seher1213 benimde 23. Haftamda başladı iki gün hastanede yattım sonra evde devam 2,5 aydır yatıyorum sadece yemek için kalkıyorum ikiz olduğu için biraz daha riskliydi benim tabi
mor_menekse1 Seher1213 bnde 20 haftalıkken 28 dediler 20 olmadığı sürece bir sorun yaratmazmiş korkmayın bukdr hersy Rabbimden hiçte birsy olmaz inşAllah Sağlikla gelsin bebeklerimiz
nurunhayali Bende 23 haftalığım 26 mm uzunluğu. Sürekli yatmamı söyledi yürüyüş ağır iş vs yapmıyorum. Yemeği bile eşim yapıyor sağolsun🤦🏻♀️ İnşallah vaktinde gelirler🤲🏻
Seher1213 nurunhayali amin inşallah bende çok korkuyorum herhangi bir ilaca başlattı mı sizi bana progestan başlattı
Seher1213 nurunhayali ben yine yemek filan yapıyorum arada dışarı çıkıp hava alıyorum yoksa kafama daha çok takıyorum
nurunhayali Seher1213 ben ayakta kaldığımda kasıklarıma çok baskı oluyor ağrı oluyor topallayarak yürüyorum 😢 🤦🏻♀️
nurunhayali Seher1213 haftada bir kontrole gidicem işte gerekli olursa mecbur rahim ağzına dikiş atılır🤭☹️
Seher1213 nurunhayali hayırlısı inşallah çok araştırdım dikişle baya geç doğum yapan var bende ayrıntılıya gircem daha ondanda korkuyorum
nurunhayali Seher1213 ben ayrıntılıda öğrendim rahim ağzı kısalığını yoksa devam ederdim yürüyüşlere falan 🤭 Allah yardımcımız olsun korkma minnaklarımız vaktinde sağlıcakla gelsinler inşallah 🤲🏻 biz güçlü olmalıyız onlarda bizden güç alıyor🥰
Seher1213 Hellili allah yardımcımız olsun hepimizin gerçekten her halimize şükür ama canlı bomba taşıyor gibiyiz inşallah vaktinde saatinde gelirler 🤲🏻
Seher1213 mor_menekse1 şuan kaç haftalıksınız peki bide gebelik ilerledikçe kısalma oldu mu aynı mı kaldı ve sizde sürekli uzanıyormusunuz
mor_menekse1 Seher1213 bazi bayanlar kızıcak belki ama aşırı kulak veriyorlar kendilerine her an birsy olcak gibi normal hayatıma devam ediyorum öyle bir ilçedeyiz ki doktor bile yok doğru düzgün bnde Allah’a bıraktım eşimde iş nedeniyle uzakta çalşiyor hastane ew işi ilaç eczana bir yandan cocuk aliş verişi hepsini kndim yapyorum tabi ağrım oluyo kasılma degıl cok şükür Dr hiç bahsetmedi elimden geldıkce dikat edyorum ilaçlarımı kulanyorum Allaha teslim ettim Rabbim korusun zmanıda gelsinler inşAllah o verdi yaşatacak olanda Rabbimdir 23+4 olduk zaman gectikce agrılarda çoğalıyor dua edelim güzl kardeşim teslim olalım 🤗❤️🤲
Seher1213 mor_menekse1 doğru canım ne kadar dikkat Etsende olacağı varsa oluyor ya ben ağır iş yapmadım hiç ama olacağı varmış demekki ne diyelim allahım sağlıkla kavuştursun inşallah