Elfdrnncm Merhaba güzel hamişler. En son 5 agustos aksami bir post acmistim. 'Kizlar hastaneye gidiyorum bana dua edin' demistim. Oncelikle bana o guzel yurekleriyle dua eden taniyan tanimayan butun guzel annelere ve anne adaylarina cok tesekkur ediyorum. Daha fazla uzatmadan konuya giriyorum tamam tamam😊 Kizlar 5 agustos aksami 10-10.30 gibi suyum geldi. 32+1 haftaliktim. Ve bu zamana kadar hic bir belirtim yok diye buralar da yazip duruyordum. Bir anda suyum geldi direkt anladim seffaf temiz bir su. Bir bardak gelmistir ortalama. Hemen dus aldim. Hazirlandim ve biz dogru hastaneye.. Devlet hastanesinde acilden giris yaptik. Dogum Servisine ciktik ve muayene yapti ebe 2cm aciklik var yatis yapicaz dediler. Ve yatisimiz yapildi. Nst ye baglandim sanci yoktu ama gece yarisindan sonra hafif hafif sancilar basladi ama yeterli degildi. Sabaha dogru sancim cogaldi. Tabi seviniyorum aciklik artacak diye ama aciklik hala 2cm di. Nst de sancim cikiyor ama yeterli degil. Sabah 7 gibi hemsire geldi dr un talimatiyla sancinizi biraz daha artirmak amaciyla suni sanci verecegiz ama azar azar miktarda. Neyse suni sanciyi taktilar. Azar azar aliyorum. Ama beni gorun ya Allah askina bu mudur suni sanci dedikleri ne kadar da abartilmis😂 aradan 2 saat gecti beni gorun kizlar nerdeyse duz duvara tirmanacagim😶 saat 1 gibi tekrar acikligima bakildi 6 cm. Ha gayret biraz daha artmasi lazim dediler cok guzel suni sanciya devam. Insani en zorlayan ne biliyor musunuz dogum degil dogum anina kadar cekilen sanci aciklik arttikca perisan oluyorsun. Ama ben hic yatmadim 17 saaat sanci cektim ve hep ayaktaydim. Cunku yatakta sancilari karsilayamiyordum. Simdi ki aklim olsa yine yatmazdim ve hep ayakta olurdum surekli yurudum kivrandim ama oyle ciglik kiyamat olmadi sanirim o da aci esiginden kaynaklaniyor. Daha sonra saat 5 e 10 kala beni dogum odasina aldilar aciklik 10cm olmustu. Dr ve ebelerimle harika bir dogum oldu . Caniniz aciyor evet ama kesinlikle sanci suresinin yaninda cok hafif kalir. Saat 5 gibi de kizim Alyayi gogsume koydular. 😍 En son 38+5 te ultrasona girmistim 3361 demisti dr. 39+2 de dogurdum kilosu 3260 yani 100 gr oynamis soranlara simdiden cevap vermis olayim😊 nasil guzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada dikisim var 6 tane . Dikisler atikirken biraz canim yandi itiraf edeyim. Sonrasinda da sizlama oluyor . Suan sizlamam var ama dayanilmayacak gibi degil. Bir daha normal dogum yapar misin deseler suni sanciya ragmen kocaman evet😊 Iste bu da benim oykum, hoscakalin😘
Elifelik Elfdrnncm fıstık 32 + da suyunmu geldi kaç haftalık foğum yaptın bu arada bebişinle sana sağlıklı bir ömür
Aleynaozkayaa Elfdrnncm aaa sende mi dogurdun🤗 maşallah güzel anne allah analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin darısı en kısa sürede başımıza ❤️🙈
Ummi 😂suni sancidan cok korkuyrm 26 haftaligm daha ama onu dsunyorm insallah oyle biseye gerek kalmadn rabbim kolaylastrr hayrli olsun rabbim saglikla sihhatle büyütmeyi nasip etsin hayrli ömür versn canim kurtuldn ne güzel 😄 bende kurtlcagm günü minigime kavuscagm gunu sabrszlkla bekliyrm
Elif1147 Elfdrnncm 32+1 i görünce çok korktum ama iyi ki gerçek değilmiş allah analı babalı büyütsün🧚🏻♂️💕
Arveninannesi Gözünüz aydın :) bebeğinizle size sağlıklı bir ömür diliyorum darısı başımıza inşallah ☺️🙏🏻
VVV41 Hayırlı olsun dua ettiğimi hatırlar gibiyim Allah anasına babasına bağışlasın evladınızı hayırlısıyla inşallah bizlerde görürüz o günleri 🙏