Mercanmasal Merhaba annişlerim 4 aylık hamileyim mayıs sonu inşallah kavusucaz oğlumla ama adanada yasıyorum malum asırı sıcak neler aldınız yada neler önerirsiniz var mı sıcak sehirde yasayan 🥰
Drydgs Mercanmasal bir Adanalı olarak kuzum hiç bişe alma sadece yarım kollu. Zıbın al birde ince çorap Adana’da bebeklere bişe giydirmek ceza olur çocuğa biz duramıyoruz sıcakta yazık pişer 😄muslin al arada bacaklarına ortersin
Ela000 Mercanmasal 30 temmuzda doğum yaptım, kısakol zibinlar giydirdim hep. Aşırı sıcaktı hava, ince giydirmeme rağmen isilik dokmustu vücudu
Gamze68777 Mercanmasal ay bende haziranda doğurcam izmir benimde 😂 4-5 zıbın aldım daha da bişi almadım henüz 😂
Mercanmasal Drydgs ay yarım uzun karısık aldım cok sıcak olur da yaylaya giderim ederim diye insan caresiz kalıyor valla mayıs ayında inşallah doğumum🥰😀
Mercanmasal Gamze68777 ben bitiricem alışveriş işini ama hep karısık aldım uzun kısa bi tık büyük bedenler napim 😀
Mercanmasal bebek- benimde mayıs sonu inşallah alışverişi bitirmek üzereyim hep karısık aldım uzun kısa 3 ay 6 ay napim 😀
bebek- Mercanmasal ben daha başlamadım 2.5 aylıgım tam yaza denk geliyor bol bol askılı şort alırım artık :)
Mercanmasal BlueSkyy adana deli gibi yanıyor 45 50 derece asagısını görmüyoruz şükür 🙄 ama yinede dediğiniz gibi aldım uzun kısa karısık
Sarikan93 Mercanmasal ay benimde kızım Mayıs sonu haziran başı doğacak Allah’ın izniyle hiç bilmiyorum neler alicagimi muhtemelen kısa kollu zibinlar alicam genellikle
Mercanmasal Gamze68777 dayanabilir miyim sorsana bi 😀 her gitmeme alıyorum napim kaybediyorum kendimi 😀