alpinannesiiii Haftadayım bu zamana kadar hareketsiz geçti normal doğum düşünüyorum ama hareketsiz olduğum icin korkumda var. Tecrübesi olanlar varmı aranızda? Hareket olsun yürüyüs olsun egzersiz olsun ne varsa bilmek isterim
Clementinee alpinannesiiii 19. Haftamdan beri hergün yarım saat yürüyorum canım şuan 28. Haftamdayım. Geç kalmış sayılmazsın hergün düzenli yürü. Evde yürü en kötü veya kendini temizliğe ver. İnternetten güvenilir yerden plates videoları izle. Nefes egzersizleri yap 🤍
2-prensesannesiii alpinannesiiii Bende 33.4um bu zmana kadar hiç birşey yapmadım . 36yi bekliyorum 😂 sıcak suya oturma hurma yeme işini 😂
H_myra1 alpinannesiiii yürüyüş hareket öyle dedi doktorum çok aktifim ben zaten ama gelmiyor 😅 umarım dogum kolay olur 38+3 haftalıgım diger bebişlerim 40.haftayı görmüştü buda öyle olacak galiba
Teadora alpinannesiiii spor eğitmeni bir anneyim sana tavsiyem don haftalarda bebeği döndürecek bir kaç hareket var onları yapman tabı saglık sorunun yoksa canım ve bol bol merdıven ınıp cıkıp squat yap sevgı ve saglıkla kal 😘🙏🏼
Merve-bebek 111Seydaa hurma için erken değil mi kaç tane ile başlamalı bide merdiven ne kadar olmalı yani kaç dakka
111Seydaa Merve-bebek Bende 34 üm 2. Doğum olcak inşallah her bünye farklidir hurma size kalmış günlük yarım saat yürüyorum 😊
Merve-bebek 111Seydaa çevrem ye diye çok israr ediyor da yine erken diyorum yürüyüş yapıyorum aslında 40 dk fln bi saat umarım faydası olur her bünye bir değil haklısınız
Betl alpinannesiiii ilk doğum hareketsiz Normal doğum yaptım ikinci gebelik evde 3 yaşında çocuk olunca hergun temizlik onun peşinde kostur et oturmadim dinlenmedim bebek gelmedi sezeryan…. Canın ne istiyorsa yap patron bebek o ne derse oluyor o yüzden tatlı canını üzme