MihrimahVeAnnesiii caglaaaaaaaaa Çarşamba günü yaptıracağım . Doktor öneriyorsa ,gerek duyduysa eltimn , komşunun , görümcenin önermemesi çok önemli değil benim için . 😊
Asyaveannesi36 caglaaaaaaaaa doktorunuz yaptırın diyorsa bence yaptırın ben sağlıklı beslenmeme rağmen şeker çıktı bende ailemde şeker olduğu İçin genetikmiş dikkat ediceksin yoksa erken doğum olur dedi bebek obez olabilir dedi
o1anneadayi caglaaaaaaaaa ben millete uyup yaptırmadım bugun saglik ocağında kanda açlık kan şekerim düşük çıktı yarin tokluga baktırmak için tekrar gidecem cok moralim bozuldu
_ipekkkkk caglaaaaaaaaa Yaptırdım canım iyikide yaptırmışım şeker çıktı Şuan diyet ve insülin kullanıyorum 🤲🌸
rgk MihrimahVeAnnesiii aa olur mu doktor kim, neticede eltinizin kardeşinin kayınvalidesi kadar tecrübeli mi? dinlemeyin efendim doktorları bilge kadınlar varken!
Lulikli o1anneadayi açlık kan şekerinin düşük olması problem miymiş? Benim de bazı günler düşük çıkıyor da o yüzden sormak istedim
o1anneadayi Lulikli düşükte yüksekte iyi değil diyorlar valla bende bilmiyorum doktor yarin tok gel ona da bakalım dedi
caglaaaaaaaaa Ben doktorla daha konuşmadım ama 24. Haftamdayım yaptıran bir kaç arkadaşım var sıkıntı yaşamışlar bebeğe şeker gitmiş felan bundan dolayı sormak istedim çok teşekkür ederim hepinizden, kararsızım aslında…
neslican0644 caglaaaaaaaaa iyi ki de yaptırdım şeker çıktı ve baya yüksekti. Zaten erken doğum riski vardı 24.haftada şeker de çıkınca ona göre önlem alındı 1 ay daha durdurabildik ve 28.haftada doğum yaptım. Bilmeseydim belki daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirdim çünkü hem anne hem de bebek tehlikeye giriyor
rgk neslican0644 gerçek yorumuma gelince; sizin adınıza çok sevindim. sağlıkla almışsınız şükür kucağınıza. benim de var uzun bi süredir diyetteyim. ama az kaldı, inşallah sağlkla gelir tum bebekler❤
neslican0644 rgk aminn inşallah çok dikkat edin. Benim bebeğim 1 aydır küvöz de 1 ay daha yatacak gibi ama olsun en azından sağlığı gün geçtikce yerine geliyor. Hayırlı doğumlar 🤗
asyaninanneyim caglaaaaaaaaa ben yaptırmadım. Bebiş kilolu haftasına göre boğazımı tutmuyorum ondan olabilir. Erken doğum riskimde yok cok şükür . Yaptırsam diyet verecekti zaten bilemiyorum kişisel tercih
rgk neslican0644 sağlıkla çıksın da gerisi hiç önemli değil. çıkınca size çok ihtiyacı olacak çünkü❤ biz 38 haftalık olduk ama hiç gelecek gibi değil
210696 caglaaaaaaaaa bende yarın sabah yaptıracağım. Bebek haftasından önde gidiyor. Herhangi riskli bi durum varsa bilmek ve önlemek isterim.