gbyalcin Asli06 ben 25-26. haftada mini paket olarak aldım. Sadece doğum daha pahalıydı bence doğum paketi daha mantıklı
Merveonay Asli06 bende 20 hafta paketi alacağım canım baştan alsaydım 6500 TL . 20 haftada 4500 TL ben 20 haftaya kadar hastaneye 1300 ödemişim mantıklı olan son zamanlar detaylı ultrason şeker yükleme doğum nst sık kontroller hep sonlarda çünkü
Sude-96 Asli06 sizin haftalarınız için de paketler var daha uygun fiyatlı ama her hastanede olmaz on hastaneden dördü falan yapıyor
Siyahgokyuzu Merveonay hangi sehir bende suan 15 haftadayim paket almadim paket fiyati 6.500 20 de alsam bendemi dusuk fiyattan alirim bunu hic sormadim hastaneye
Minikmucizem0 Asli06 hastaneden nasıl alıyoruz canım bilgim yokta size zahmet olmazsa anlatır mısınız
Merveonay Siyahgokyuzu ben Ankara canım tabiki ama yılbaşında genel zamlananilir öncesinde hallet alacaksanda 👍🏻
Siyahgokyuzu Merveonay aa bende ankara sincan lokman hekimden alicam paketi Aralik ortalarinda alicam insallah
Merveonay Siyahgokyuzu bende Etimesgut a life gidiyorum canım ilk doğumumuda orda yapmıştım şimdi bu 2. Bakalım ilkinde en baştan paket almıştım bunda 20 den itibaren 😍 sağlıkla gelsin bıdıklar
bsrakaradayi Yaaa biri anlatabilir mi napmamız lazımm yardımcı olun varsa böyle birşey bizde yararlanalım👍🏻