Melek3465 Kızlar doktorum progestan verdi fitil olarak kullanıyorum gece koyuyorum sabah küçük tuvaletime ciktigimda afedersiniz böyle beyaz beyaz nokta nokta hap parçası gibi şeyler de çıkıyor acaba kullanamiyormuyum bilgisi olan varmı
Azzraa Melek3465 bende hamileyken kulannıyordum fitil olarak benim de beyaz parçacık falan geliyordu derine falan itiyordum yine geliyordu benimde . Ama fitil olarak kullandığında ilacın yan etkileri ni görmüyorsun o açıdan iyi
Minikmucize51- Melek3465 posasının çıkması iyi bişey vücut gerekli olanı alıyor gerisi atılıyor posası çıkmassa mantar oluyor
caghan_annesi Melek3465 korkma canım gayet normal ilk başta ağız yoluyla içiyodum hapı çok yan etkisini gördüm bende fitil olarak kullanmaya başladım sende bi sıkıntı yok yani
Melek3465 Bende aynen ittirmeme rağmen çıkıyordu . Acaba kullanamiyormuyum diye etkisi olmuyor diye atasimda gelmiyor du. . Aynen fitil olarak kullandığımda yan etki olmuyor o yönden iyi banada doktor erken doğum riskini önlemek için doğuma kadar kullan dedi