Zynp44 kızlar çocuğun kafa yapısından nasıl kız ya da erkek olduğunu anlıyorsunuz ultrason fotoğrafında bakıp
Ozlem2904 Zynp44 kafa yapiisndan degilde kese seklinden tahmin yapiliyo onun icinde 6haftlik falan olmasi lazim. Fasulye gbiyse erkek yuvarlaksa kiz diyolar teorinin adini unuttum ilk zamanlar bende bakmistim.
MihrimahVeAnnesiii Zynp44 Sadece doktor bilir . Burda tahmincileri diyorsanız emin olun kafadan sallıyorlar doktor bilmiyor burdakiler mi bilecek? Nub teorisi o bu şu tamamen sallıyorlar .
Zynp44 hamisanne_63 Yok burada tahmin yapıyorlar ya kafatası kız gibi ya da erkek gibi diye ondan merak ettim
hamisanne_63 Zynp44 valla yanlış anlamasınlar ama bana göre sallama gibi geliyor hepsi🤭 zaten iki seçenek var birini söylüyorlar tutarsa tuttu 🤷🏼♀️
sevgitekes Ozlem2904 öyle bir şey yok banada dediler fasulye erkek ama doktorum kız dedi 15 haftalığım
Suzanne Valla böyle kafası top giibi yuvarlaksa kız böyle biraz değişikse erkek diyorlar bana da öyle dediler ve gerçekten dedikleri çıktı oğlum olucak geçen ablamın ultrasonuna denk geldim yeğenimin yusyuvarlak kafası o da kız 😂😂
Zynp44 Suzanne ahahah peki benim ki sizce 😀😀 burda 13 haftalık haftaya gidicez doktorumuza 17 olacaz inşallah ![https://imgyukle.com/i/k3lYOx]
Zynp44 Annekuzusu_0 vallahi bilmiyorum doktor da 13 haftalıkken kız bence dedi ben yine kesinleşsin diye bekledim 17 haftaya giriyoz haftaya haftaya gideceğim 😌 hayırlısı olsun inşallah 🙏 çok sağolun baktığınız içinde 🥰
Zynp44 Suzanne ahahahah yok yok öyle tahmin olsun diye hayırlısı neyse o olsun önemli değil kızı erkeği 😌😌😌🥰