AsilveAnnesii Yenidoğan şampuanı ve bebek şampuanı arasında bir fark var mı? Dikkat etmeden bebek şampuanı almışım Sebamed’in. İade de edemiyorum. Yenidoğan bebekte kullanmak sıkıntı olur mu bilemedim 🤷♀️
N-h-e123 AsilveAnnesii sinerol kullanıyorum hem 50 günlük bebeğime hemde 5 yaş kızıma ve çok memnunum
Glser AsilveAnnesii Birşey olucagini sanmam bende bebek sampuani alcaktim e bebeğin yenidogan olabni son dakika gördüm öyle değiştirdim
AsilveAnnesii Siyahgokyuzu ben de kimyasal yok vs herkes tavsiye ediyor diye okudum 😞 mustela almadım çünkü çatlak kremi bende alerji yaptı ve güvenim kırıldı markaya. Tavsiye edeceğiniz bir marka var mı peki 😕
minel_ciler Bimde satılan şampuanı aldım çıktım 😁hiç bakmadım bile yenidoğan mı bebek mi. Rabbim korusun evlatlarımızı🤗
N-h-e123 AsilveAnnesii ben sadece şampuanını kullanıyorum. Pişik için kantaron ve zeytin yağlarını kullanıyorum
Nnurdan AsilveAnnesii senelerin şampuanı diğer çocuklarımada kullandım büyük boy Dalin aldım içeriğinide araştırdım gayet temiz
Cansu88 Bende minorisin ürünlerini aldim cok övdü arkadaşlarım. Ins kullandigimiz hersey bebislerimize iyi gelir 🤲🥰
MelekMervertlek AsilveAnnesii hicbirsey olmaz ama instagramda muhendisinoglu sayfasında urun incelemeleri var oraya bakabilirsiniz pek önerilen bir marka değil
SemaaR Kuzenim ebe , ablam hemşire bana Sebamed önerdiler. Bende öyle sebamed aldım. :) Mustela gereksiz pahalı bence