Elifgoktug1 Sirince-anne34 eskisi gibi rahat eğilip kalkmam 10 gün sürdü ama 5. Günde yavaş yavaş evimi sildim süpürdüm diyebilirim
Elifgoktug1 Sirince-anne34 her bünye farkli cnm acil şifalar diliyorum 🌸🙏 benimde ilk uyanma ve ayaklanma felaket gecmisti acikcasi
Sirince-anne34 Elifgoktug1 benim doğumum ayaklanmam çok güzel geçti dikişler den korkuyorum patlar diye falan
Elifgoktug1 Sirince-anne34 genel mi oldun spinal mi? Ben genel olduğum için direk ağrıyla uyandım berbat geçti acikcasi. Evet Dikkatli olmakta fayda var iç dış baya dikiş atiliyor kaç kat dikiyorlar😔
Sirince-anne34 Elifgoktug1 spinal sezeryan oldum canım çok Bi ağrım yok ama eğilince faln tereddüt ediyorum
Ufuk İlk gebeligim sezeryan oldum ama hiç zorluk çekmedim amilayatan çıktım hem yürüdüm hem eğilip kalktım dikislerimde 20gunluk şuan 20 günde dikislerim cikti
Elifgoktug1 Sirince-anne34 birsey sorcam spinalde dikisleri atarken bayiltiyor lar mı peki cnm yoksa uyuşuk diye uyanık halde mı atılıyor?
Elifgoktug1 Sirince-anne34 bir kaç kişi hafif narkoz verip uyuttular dikiş atarken demiş de şaşırdım bilgi için teşekkürler 🙏🌸