zehsan Şuan 4 haftığım ama hic doktra gitmeyi düşnmyorum 6 haftya kadar acaba sorun olurmu kalp atlşını keseyi göreblmem icin bekliyim diyorum erken gitmyim sizcee sorun olrmu ?
Edahoso zehsan bence de ben de 5 de keseyi görmüştüm 7 de kalp atışını duymuştum kanama olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz. gitsen keseyi göremesen stres olursun sadece
aras19191919 zehsan ben 3 haftalıkken öğrendim. Şu anda 6 haftalığız bende henüz gitmedim☺️ 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum
Ozlem2904 zehsan bazen kalp atislari 8.haftada falan duyuluyor yani gtmezseniz problem olmaz icinizin rahat olmasi acisindan bhcg nizi takip edebilirsiniz. Bu sure zarfinda hastane dr bulursunuz eger ozele gtme imkaniniz varsa. Devlette randevu bulmak cook zor.
Meldaa55 Kanaman olmadigi surece beklemek bence deha iyi bense 3 haftalik ogrendim 5+2 yiz daha gitmedim ilk gebeligimde gitmistim gorememistik bebegi erken oldugu icin
Asiyyee Sıkıntı olmaz beklemk en mantıklısı bu zmnda 7 8 de gidip kalp atışını kesin alırsın Allahın izniyle
charlottececi zehsan bence de sorun olmazsa gitme. Folik asit kullan ama baslamadiysan hemen basla. follatro kullaniyorum ben :) hayirli olsun🙏🏻