Busra2524 Kızlar Doğum yaptım 27 günlük olduk 5 günlükken hastahane de yattı sarılıktan şükür şimdi iyi ama beyninde ki ventrikül damarlarınd genişleme var dediler hidrosefali olabilirmiş baş çevresi takip edilecek kızlar yaşayan varsa beni aydınlatabilir mi
Hat90 Busra2524 üstte kalsın benim de bilgim yok inş iyidir birşey yoktur bol bol Fatiha okuyun ayrıysten 41 Yasin okuyun
Mrcmrv19 Busra2524 benim bebeğime de beyin boşluğunda genişleme var dediler 32 haftalik hamileyim üstte kalsın bende öğrenmek istiyorum doğumdan sonra ki süreç nedir nasil ilerler
Svda_ Busra2524 merhaba Büşra kaç mm genişleme vardı bebeğinizde ? Şuanki durumunuz nedir ? Geçmiş olsun inşalllah sorunsuz atlatırsınız
Busra2524 Kızlar cvp bekliyorum yanında çevresinde olan varsa yani yenidoğan da karşılaşılan sonra takip ile herhangi bir durum yok denildi mi
ipekveatlas bi bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum cok gecmis olsun hamilelikte bisey cıkmıs mıydı beyninde?
Busra2524 ipekveatlas ayrıntılı ultrasonda da çıkmıştı 15 gün sonra tekrar çektirdim onda çıkmadı ama ..
Mrcmrv19 Busra2524 inşallah canım rabbim evlatlarımizi sağlıklı sıhhatli bize bağışlasın rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin