Leylakkk Dryakbts sadece esimin annesi kardesi beğenmiyor onun dışında duyan herkes çok güzel isim diyor 😊
Dryakbts Leylakkk ay ay aldığım tepkilerin haddi hesabı yok. Halbuki anlamı ne kadar güzel olan bir isim ismiyle yaşasın canım güzel ömrü olsun inşallah sağlıcakla
Leylakkk Dryakbts amin canim Allah razi olsun koymak istiyorsanız koyun bence herkes bir sekilde kabullenecek evlat bizim kimsenin karışma hakkı yok
ozlem-t Ömer, Asaf, Kerem, Yiğit, Göktuğ, Alphan, Karan, Uras, Kuzey, Miraç, Çağan, Çınar, Mert, Berke, Aras, Emir, Mirza, Yaman… 😁
Zeyy0307 Esrakryka tam olarak aynı işim için aynı sorunu eşimle yaşadım 😂 Gökalp’i çok istiyordu benimde çok içime sinmedi sonunda ortada buluştuk yiğit Alp olucak inşallah hem onun gönlü kırılmadı hem benim dediğim oldu 😂
Gkaplan Dışarıdan gelen yorumlara kendimi kapatıp oğlumuzun ismini Kıvanç koyacağız😄 kayınvalidem vs yaşlı insanlar oldukları için dilleri dönmüyor her geldiklerinde ne olacaktı adı vs gibi sorular duyuyorum ama sonuçta bizim istediğimiz olacak🤷🏼♀️ Tek isim düşünüyoruz biri mutlaka kullanılmıyormuş gibi geliyo isimlerin.
csmaknc Esrakryka cinsiyetş erkek olursa eğer doğuma kadar başka bir isme vurulmazsam atlas çok güzel bir isim
Anemoniasp csmaknc Evet Atlas güzel ben de düşündüm. Fonetik olarak çok güzel. Anlamı o kadar cezbetmiyor beni. Ne mitolojiye ne de coğrafyaya meraklı değilim. Anlama o kadar takılmak gerekli mi bilmiyorum