Şu an bebegim 6 aya gitmek üzere doğdum korkusu olanların içinin ferahlaması için anlatmak istiyorum 🙂.Ben 37 . Haftada çatı muayenemi oldum normal doğumu çok istiyordum sezeryandan korkuyordum ama doktorum normal doğuma hiç müsait olmadığımı çatımın cok dar olduğunu ve normal olursa bebeğimi riske atmış olacağımı söyledi Bende sezeryan olmaya karar verdim 39. Haftadaya anlaştık ve o 39 . Haftada hastaneye gittim yatışım yapıldı kan alındı serum filan takıldı sonra odaya beni almaya geldiler işte o an korkudan elim ayağım titredi doğumhaneye gittik anestezi doktorum beni baya sakinleştirdi sohbet etti benimle kendi istediğinde belden aşagı uyuşturuldum o iğneden de cok korkuyordum ama o kadar korkutucu bir şey değilmiş Benim karnım göğsümün altındaydı bebek çok yukardaydı doktorum cekiyrodu cekiyordu bebek aşagıya inmiyordu 4 kişi birde göğsümden aşagıya bastırdı ve bir ağlamaaa sesiii o an bana öyle bir rahatlama geldi ki sonrasını hatırlamıyorum 😀 odaya geçtikten sonra uyuşukluk iyice gitti ilk ayağı kalktığımda benden kan boşaldı ama bu korkulacak bir şey değilmiş 🙂 ilk yürüyüş bir tık zordu ama sonrasında hep destek almadan kendiliğimden yürüdüm sürekli bana göre yatınca kalkmak kalkınca yatmak zor geliyordu ama 2 gün BİLe geçmeden ayaklarım beklediğimden kolaydı herşey Bebegim 4200 doğdu
Tavsiyem kesinlikle depend bulundurun yanınızda hayat kurtarır
Mama da biberonda almanızı öneriyorum mama hastane veriyor ama yanınızda olması daha iyi bana göre
Ben 2 takım pijama takımı aldım koyu renkli bana yetti 🙂
Sorularınız var ise sorabilirsiniz 🙂