asyaninanneyim Kızlar 30+3 olduk ultrason kağıdına göre 25 ocak doğum gözüküyor cantayı ne zaman hazırlamalıyım?
Sarisinbiiiranneeee asyaninanneyim bende 33+1 deyim herşeyim hazır, düzenleyici organizelere de yerleştirdim sadece valize pıt pıt yerleştirmem kaldı pijama takımım ütüsü kırışır diye hemen koymak istemiyorum ☺️ Bu hafta pijamam haric eşyaları koyarım belki hep
MerveNur- asyaninanneyim anladım sağlıkla gelsin ben Bu hafta kıyafetleri yıkadım ütüleme bitmedi çantayı haftaya hazırlayacağım inşallah yani 33 hafta 😊
Kerem_mom Bence max 32 de hazır olmalı sonra zor oluyor şuan ben 37+6 yım bi parça birşey koyucam İnan ki 2 gündür koyamadım sonra halin olmuyor
ZZeynepP1903 Benimde herseyi hazır bi cantaya yerlestırmesi kaldı. 30+5 günlüğüm, bu hafta sonu onuda halledicem. erken dogum riskim oldugu için beklesin kenarda 🤦🏻♀️
bebegimizibekliyoruz1 asyaninanneyim 35 de bebeğimin çantasını hazırladım kendiminkini hala hazırlamadım 36 haftalık oldum eksiklerim var diye hiç hazırlama girişimine girmedim
MerveNur- Kelebekmadam ya ne güzel 1 gün var aramızda 😊 ama bebiş ler ne zaman gelmek isteyecek acaba
Kelebekmadam 32 haftayım hiçbirşey hazır değil ne yıkadım ne ütüledim öylece bekliyor 34 te hazırlamayı düşünüyorum
Ozlem2904 asyaninanneyim ben 30da hazirladim bence iyice agirlasmadan hazirlayin. Suan 34+2yim ve bel agrisindan hicbisey yapamiyorum
asenacicek asyaninanneyim hemen hazırla belli olmaz bazen bebişler erken gelmek isteyebilir😍 Ayrıca kafan rahat olur köşede hazır dursun.