Sibelgulerbaylan Arkadaşlar 34 haftalık gebeyim hala bebeğimiz dönmedi kafası yukarıda doktor bu haftadan sonra biraz zor dedi normal doğum istiyorum pozisyonu değişir mi yoksa sezaryen doğum mu olur
dudininannesi Sibelgulerbaylan Doktor biraz zor mu dedi?? Bazı bebekler doğum olacağı gün dönüyor hatta bazıları doğum anında dönüyor. Eltimin bebişi hep doğum pozisyonundaydı 32 haftadan itibaren normal doğuma karar verildi. 39 haftalıkken nst için gittiğinde bebek makat pozisyonuna geri dönmüştü. Bebeklerin sağı solu belli olmaz 😂🤷🏻♀️
kedilianneee Sibelgulerbaylan 37 haftalığım hep makat gelişti bebeğim hala da öyle dönmedi. Doktorum yeri daralıyor dönmeyebilir dedi. Tabi sancı ile son anda dönenler de var. Ama ben sezaryen istiyordum zaten benim için bir sorun teşkil etmedi.
Ozlem2904 Sibelgulerbaylan dr um son ana kadar bile donme ihtimali var dedi. Bas asagi bile olsa tekrar yukari donebilir yada makat gelis olsa asagida geri donebilir. Dr unuz neden oyle dedi anlam veremedim.
guzelbebegimmmmm Sibelgulerbaylan bazı bebekler doğum sancılarında bile dönüyor. Son ana kadar bekleyin. Işık yöntemleri sıcak soğuk yöntemleri var araştırın isterseniz
Sibelgulerbaylan Ozlem2904 inanın bilmiyorum alanı daralıyor zorlaşır dedi ama umarım doğuma kadar doğum pozisyonu alır
AryasuMom Sibelgulerbaylan bende 34haftalik gebeyim İstagram da Melike_yoga sayfası var bebeği döndürme hareketleri var çok yararlı,benim bebeğim 32.haftadan bu yana doğum pozisyonu almış durumda çok şükür sizede çok tavsiye ediyorum