Emirasaf-annesi 34 haftalık hamileyim biraz önce bir ıslaklık hissettim akıntı olabilir belki diye günlük pedimi kontrol ettim ama tek bir leke yok hafif ıslaklık var acaba azar azar suyum mu geliyor dedim bir an nasıl anlarım kızlar
aleladebirmom Emirasaf-annesi ben de bazen afedersin idrarımı yaparken hissetmiyorum sanki kendi kendine akıp gidiyor gibi hissediyorum. Haftamız aynıymış. Çok merak ediyorum suyum mu diye ama doktor hep suyun çok iyi diyor. Nasıl anlarız acaba suyun geldiğini🤷🏻♀️
fuunda_3 Emirasaf-annesi suyun geldiğini anlamaman imkansız emin ol bende öyle bi geldi ki balon patlamış gibiydi üstüm başım fena ıslandı durmadan çeşme gibi akıyordu belki normal bi akintıdır sadece
Emirasaf-annesi aleladebirmom Kacinci gebelik senin benim üçüncü gebeliğim normal doğum biliyorum tecrübem var ama sızıntı şekilde oluyor mu acaba dedim pazartesi kontrol var
Emirasaf-annesi fuunda_3 bazen sızıntı gibi başlıyor Ve devamı geliyor leke vs yok hafif ıslaklık hissettim sadece devamı olmadı şuana kadar
fuunda_3 Emirasaf-annesi öyle düşünme akintilar yaşanıyor gebelikte ama rahat etsin diyorsan acile gir bi bak bunlar çok önemli şeyler bende hemen gitmiştim hastaneye ama çok gelmişti aniden dogurdum
aleladebirmom Emirasaf-annesi ilkgebeliğim benim de canım inşallah sorun yoktur ben de salı günü görüneceğim Sağ salim kucağımıza alalım inş