Alparslanannesi18 22.haftada serklaj dikişi olmuştum şimdi 26 haftalık hamileyim bugün kontrolum vardı rahim ağzı 17 mm çok mu kısa hala
ZZeynepP1903 Bende 24. Haftamda oldum cnm amelıyattan sonra 22 ölçüldü her gittigimde kontrole yine kısalıyo malesef dün gittim kontrole 30+4 iken 11 mme düşmüş. Ondan önce gittigimde 29da 13 mm di
Alparslanannesi18 ZZeynepP1903 uzaması gerekmez mi normal de benm önceki 1,5cmdi ama şimdi mm olarak söylendi eskisine göre kısalmış mı bilmiyorum
ZZeynepP1903 Alparslanannesi18 yok canım yapı meselesi bu benimki uzamıyor. 🤷🏻♀️ O yüzden büyük ihtimal erken olacak dogumum. Zaten doguma yaklastıkca kısalan bişe bu saatten sonra benim uzamaz aksıne kısalıuor dikiş tutuyor iişte
Filiko Alparslanannesi18 uzamıyor canm bebek buyudukce aksine kısalıyormus doktorum ole soledı o yuzden yatmak gerekiyor kalktıkca baskı yapıyormus
Filiko Melek_29A kanamam oldu pazar gunu acile gittim bısey yok dedıler sabahına hemen kendi doktoruma gittim aklıma direk rahim kısaligım geldi olctugunde 37 mm oldugunu soyledı canm sasırdım bende