Mmmelzo Bende Bursa’da oturuyorum 1700 TL ödüyorum kiraya 145 TL aidat rabbim kiracılara yardım etsin şuan hamileyim bir ay sonra işten ayrılmak zorundayım bizim için çok zor olacak
Rabia2934 Ftmsgr bim var yokuşta orayı biliyomusunuz okul yolundaki bizim mahallede de ehliyet kursu var Kaan gıda var
Ftmsgr Rabia2934 Biliyorum canım ablam orada otruyor o yokuşu çıkmak beni bitiyor çok kötü bir yokus ya 😂
Ilossuzun Volkitolki trabzon merkezde oturuyorum 500 tl kira veriyorum ev yeni tadilattan cikmis sifir gibi dogalgazli ve cok rahatim bu konuda cok sukur ve 3+1
Fundamomm Volkitolki Rize merkez de oturuyorum 2+1 ne mobilyam sığdı ne birşey veriyorum 1650₺ bilmem mübah mıdır.. Allah sonumuzu hayır etsin herşey ateş parası
Ufdnc İstanbul bahçeşehir 3+1 ev 6200₺ Ödüyoruz bebekten dolayı yeni taşındık. Sitedeki evlerin bina yaşı 0 olduğu ve ilk biz girdiğimiz için maalesef böyle. Rakamları görünce imrendim 🥲
beyah İstanbul Bayrampaşa 1+1 eve 1500 TL kira ödüyoruz kendi evimiz var Sultangazide bahçe katı kiracılar yeni olduğundan taşınamadık kendi evimize oranın kirası olmasa 1500 çok
Defnemmmmmm Volkitolki Çağlayan hürriyet mah oturuyorum 1600 veriyoruz ama eski kiracı olduğumuz İçin biz çıksak eminim 3000 binden aşşağı vermez burayı 🤧
Kamumu Aysegokce19 Allah herkesin yardımcısı olsun. Az kaldı nefes almakta parayla olur yakında 😂😂 . fırsatçılar çoğaldı