Zeynepabide Volkitolki vallahi 11 bin lira veriyorduk gecen yıl. Senelik peşin verdik diye 11 bini kabul etti ev sahibi yoksa daha fazlaydı. Bu senede aynı siteden ev alıp kendi evimize gectik. Kiradan kurtulduk. İstanbul zeytinburnu sahildeyim bu arada
Miniktirtil Ay Allahim beni mi keklemisler benimki şimdi niye bu kadar pahalı ya 🤦🏼♀️😅 bende ankarada 2900′e oturuyorum ev alsam daha iyiydi ah
crnnbyr16 AsminMoms karaköprüdeyim bende valla çok fırsatçılık yapıyorlar 1500den 1800e çıkardı kirayı uyguna ev hiç yok
Askiletotomsu Zeynep_imveAnnesi Esim mühendis devlette, maaşı 12 bin . Ben çalışmıyorum . calisirsam eve giren para nasıl olsa çok diyE annesigile filan kredi çekip çekip verir çünkü bu 😂😂😂😂 yedirmemmmm
Ftmsgr minikkoalaam bende Hadımköy tokideyim 2+1 1255 TL kira aidat ile birlikte ☺️ hangi hastaneye gidiyorusnuz Acaba merak ettim
Rabia2934 Ftmsgr bim var yokuşta orayı biliyomusunuz okul yolundaki bizim mahallede de ehliyet kursu var Kaan gıda var
Rumeysa3652 Aneebebek canım benim sitede bide sağolsun evsahibim acımasız çıktı 1500 den 1800 çıkarttı ister çık ister otur diyo 37 haftalık gebeyim çıkma imkanımda yok el mecbur bu sene idare ediyoruz napalım bide mahalleden mahalleye değişiyo ben Orhangazi deyim
busrasahinn Volkitolki amasya merkez 2004 de yapılmış site yalıtımlı 2+1 ama mutfaği amerikan mutfak o yüzden 3+1 gibi 600 tl oturuyorum 🙈
[silindi] Volkitolki Diyarbakır merkez site içerisinde 2250 ₺ 350 de aidat 🤦🏻♀️ Doğalgaz yanmaya başladı bu ay muhtemelen 1000 küsür gelir aidat🤦🏻♀️ Bu arada 3+1 4 yıllık site