Sevlll Bugün evde test vardı bir umut yaptim gene cikmadi nasip değilmiş bu ayda umutlar diğer aya kaldı resim nasl atiliyo teste bide siz bakin
Deletedmom73711 Sevlll Üstündeki şeffaf olan şeyi çıkartıp öyle resim çekip atabilir misin, sanki bir çizgi görünüyor ama yansıma mı emin olamadım. Bir daha bakalım.🦋🙊
KkubraOz Sevlll benimde bugün adet günüm olmayınca gidip test aldım ama neg çıktı. Yarın sabah ağrım filan olmazsa tekrar yapayım diyorum ama olsaydı çıkmaz mıydı 😕
Deletedmom73711 Sevlll Evet kapağı çıkarınca attığınız fotoğrafta ben de göremedim, yansıma gibi geldi gözüme öyleymiş demek ki. Biraz daha bekleyip kan testi verin direk. Rabbim gönlünüze göre versin.💖
KkubraOz Sevlll benimde ağrım yok göğüs hassasiyetim var sadece oda bikaç gündür var bilmiyorum belki adet olurum😕
litfenama Çift çizgide belirgin olmayan çizginin bile belirginliği oluyor. Maalesef test bozuk değilse, gebelik yok gibi. Benim çizgimde soluktu ama belirgin şekilde soluk bir çizgi çıkıyor.
Sevlll https://resimyukle.io/r/Rj2OCViFQgkizlar eşim gelirken almis kaset test 2gun sonra birdaha ypcm olmazsam