Merhaba anneler .
Anneler gününde 1 aylık anne oldugumu öğrendim çok mutlu olduk eşimle. Hastane de alttan muayene ettiler yirmi dk sürdü nerdeyse bebeğin kesesini göremediler dış gebelik dediler .sonra burda muayene olmak istemiyorum dedim hastaneden kağıt imzalayıp arkama bile bakmadan kaçtım bildiğiniz. Hemen Özele gittim kesesi oluşmuş dedi doktor ve rahatladık sonra kalp atışlarını duyduk. Herşey güzel giderken kanamalarım oldu devlete gittim çalışırken bianda kanamam oldu dedim alttan baktılar muayne oldum ilaç ve rapor istedim. bebek yatsanda kalksan da çalışsanda düşecekse düşer dediler rapor bile vermediler ağlaya ağlaya ordan da kaçtım ben. Gene özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hemen yatış verdiler bana riskli gebelik dediler elimizden ne gelirse yapcaz dediler üç kere hastaneye yattım haplar fitiller serumlar iğneler her gereken yapıldı. Dört Ayım yatarak geçti. Çok şükür kanamalar bitti. Üçlü tarama yaptırdım devlete risk çıktı sakat doğma gebelik zehirlenmesi erken doğum vs vs gbi riskler çıktı. Tamam diyorum bunun için bişiler yapalım madem riskli. Bişi yapamayız dediler takip edicez dediler. Dhaa sonra Detaylı ultrasonda da kalbinde parlaklık çıktı. Gene özele gittim her iki sorun için de doktorum risk yok dedi. Kalbindeki parlaklıkta geçici bir şey dedi sonra kapandı zaten . şuan 8 aylığım kilosu sıvısı herşeyi yerinde. Devlete gitmeye korkar oldum maalesefki . Oyzden devletten önce özele gidiyorum . Doğumuma son 43 gün kaldı inş doğum hikayemide yazmak nasip olur. Onca kötü şeyler duydum işte hamileliğimin başından beri . Benim gbi riskli olanlar varsa diye yazdım bunları umut var yani her zaman 🥰